Лайм

Співачка TAYANNA розважала гостей на весіллі скандального блогера - організатора "п'яних вечірок"

Артистка не коментує свою участь у цьому заході

Окрім Юрія Ткача на скандальному весіллі блогера Олега Захара засвітилася ще одна знаменитість – співачка TAYANNA. І якщо ведучий одразу пояснив, як опинився на цьому заході і куди витратить зароблений гонорар, то артистка ситуацію поки не коментує.

Як пише 24 канал, фігурант "п'яних вечірок" сам розповсюдив у TikTok відео, де видно, що виконавиця виступає на його скандальному святі. На кадрах ролика наречені танцюють у залі під живе виконання TAYANNA.

Читайте на тему: Оля Полякова відповіла на критику через виступ на скандальному елітному весіллі у Львові.

Фото: tiktok.com/@florence.oleg

Співачка стоїть на сцені, а на екрані позаду неї видно великий напис її сценічного імені. Захар у своєму відео вихваляється, що на весілля витратили "дуже багато бабок".

Читайте також: "Гуляє вся Україна": Григорію Решетніку нагадали необачні слова на скандальному елітному весіллі.

Нагадаємо, що на скандальне весілля, яке днями відгриміло на Львівщині, звернув увагу журналіст Андрій Лохматов. Він показав фото зі сторінки Захара, де Юрій Ткач, який "вивіз цей день" і "зробив все дуже красиво", обіймається із замовником.

Після хвилі критики ведучий заявив, що ані він, ані його оточення не знали про "скандальний бекграунд" нареченого. Комік визнав ситуацію "ганебною" і пообіцяв більше не потрапляти у подібні скандали. А гонорар, отриманий за проведення весілля, сказав, що витратить на потреби ЗСУ.

"Всі гроші до копійки за це замовлення підуть на інші добрі справи, результати яких ви обов'язково побачите", - запевнив Ткач.

Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov

Олег Захар - один з фігурантів секс-вечірок, організованих у Києві. Група 20-річних хлопців запрошувала додому дівчат, "накачувала" алкоголем і транквілізаторами, а потім знущалася та викладала відео у мережу.

Нацполіція порушила справу проти організаторів цих вечірок. Згодом Захара, якого звинувачували у сексуальному насильстві, та ще одного фігуранта Ярослава Домбровського відпустили під заставу у 402 тисячі гривень. Андрій Ярина досі перебуває у СІЗО. Досудове розслідування у справі продовжується.

Фото: facebook.com/UA.National.Police

Читайте також, що стало зі співаком-зрадником Мішею Марвіним - рідним братом TAYANNA, який обрав Росію

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші