Лайм

Оля Полякова відповіла на критику через виступ на скандальному елітному весіллі у Львові

Співачка заявила, що не зобов'язана займатися аудитом своїх замовників

7-8 вересня у Львові відбулося пишне весілля експрокурора Ростислава Ільницького та колишньої співробітниці Держбюро розслідувань Роксолани Москви. Подія бурхливо обговорюється в мережі, оскільки молодята провели її з максимальним розмахом. Ведучим був Григорій Решетнік, гостей розважали Оля Полякова, Олександр Пономарьов та Дзідзьо, а багатоярусний торт, за оцінками кондитерів, коштував близько 100 тис. грн.

Читайте також: Співала Кадирову українську пісню: репер у ЗСУ Ярмак різко розкритикував Софію Ротару.

Фото: Lviv.Media

Критика елітного бенкету торкнулася і артистів, які отримали гонорари за свої виступи. На тлі галасу Оля Полякова вирішила відповісти на претензії користувачів мережі. За словами співачки, вона не цікавилася джерелом доходів своїх замовників, і якщо свої гроші ті заробили неправомірно, розбиратися з цим мають відповідні органи.

"Ми проводимо гастролі за кордоном, і для нас важливо, щоб організатори та замовники не були пов'язані з країною-агресором. Ми робимо все можливе, щоб відірватися від російського світу. Але те, чого ми точно не робимо, так це фінансовий аудит людей, які запрошують нас тут, в Україні. Невже хтось всерйоз думає, що я цікавлюся походженням доходів замовників своїх виступів? Невже хтось думає, що мене взагалі цікавлять їхні посади, професії? Невже ви думали, що мені дають якусь інфрмацію окрім папірця, де написані імена іменинника чи молодят? Мені цікаво добре зробити свою роботу. А моя робота - не аудит і не розслідування, звідки у них гроші. На це є спеціальні органи, які мають це робити. Але вони чомусь не роблять, а винні артисти", - висловилася Полякова.

Читайте також: Для мистецтва завжди є місце: Хливнюк висловився про концерти під час війни.

Фото: https://www.instagram.com/polyakovamusic/

Співачка зазначила, що їй дуже не подобається історія з весіллям у Львові, але чиновники не звітують перед артистами, а влада не карає тих, хто краде гроші.

"Я знаю, що хочу жити і працювати в державі, де працює закон. І де держава відповідає за своїх службовців, а не артисти. Найкраще, що ми можемо зробити одне для одного – робити свою роботу чесно, і не лише артисти, а ще і влада та борці з корупцією, - каже вона. - Так, ми зробили висновки і будемо так само уважні до своїх виступів в Україні, як і за кордоном".

Також артистка емоційно запропонувала створити сайт на кшталт "Миротворця", де буде опубліковано список людей, у яких не можна виступати на святах та корпоративах.

"Я точно не займатимуся аудитом. Я не можу стояти на вході на свій концерт з вимогою заповнити декларацію. Нехай це роблять спеціально навчені люди, які отримують зарплати з наших з вами податків", - заявила Полякова.

Співачка наголосила, що чесно заробляє свої гроші, і роботи за гроші в Україні сьогодні небагато. Вона вдячна кожному організатору, кожній компанії та кожному клієнту, які дають змогу заробляти артистам. За ці гроші вони знімають кліпи, записують пісні, а також утримують свої колективи.

Читайте також: Остапчука і Данилка звинуватили у проведенні вечірки для дружини російського олігарха.

Незважаючи на звернення, критики у коментарях у Полякової менше не стало.

"Не на часі такі гуляння зараз, і не має значення, у кого і за які гроші. Перед хлопцями на фронті має бути соромно і замовникам, і виконавцям", - пишуть люди. - "Чому ви присутніх у залі не спитали, чи не соромно їм скакати в той час, як ми ховаємо рідних? Гроші! І не треба прикриватися добрими справами".

Раніше команда Андрія Данилка висловилася щодо його зустрічі з росіянином під час американського турне.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі