Лайм

Віталій Козловський публічно звернувся до Кондратюка і запропонував йому мирову угоду

Співак хоче вирішити тривалий конфлікт

Після того, як Віталій Козловський повідомив про те, що практично вся його військова зарплата йде на виплату боргу Ігорю Кондратюку, колишнього продюсера багато критикують у мережі. Серед користувачів розгорілася дискусія про те, чи етично стягувати кошти у артиста-військовослужбовця.

Читайте також: Залишається військовим: представниця Козловського прокоментувала його переведення з Нацгвардії.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/instagram.com/kondratiuk_official

Кондратюк відмовився йти на поступки Козловському, обізвав його "рецидивістом з порушення авторського права", а також звинуватив у брехні. Попри це Віталій Козловський запропонував йому мирову угоду. У Instagram він опублікував публічне звернення, в якому виклав свій варіант вирішення конфлікту:

"Давайте, як дорослі свідомі люди, повернемося в ту точку, з якої конфлікт було розпочато, і завершимо його по-людськи, уклавши мирову угоду. Щоб уникнути маніпуляцій термінами, поясню. Мирова - це не про "забути борги". У моїй пропозиції мирова складається з таких кроків:

  1. Зустріч та домовленість.
  2. Оплата згідно з рішенням суду кількома (3-4) платежами протягом 2 років, з урахуванням сьогоднішніх обставин у країні.
  3. Вирішення питання про подальше придбання прав на окремі пісні зі старого репертуару.
  4. Ми тиснемо один одному руки, вважаємо цей конфлікт вичерпаним і не повертаємось до нього ніколи більше

Моя пропозиція - давайте зустрічатися, говорити, підписувати мирову та припиняти цю ворожнечу".

За словами Козловського, після закінчення співпраці у 2012 році Ігор Кондратюк звинувачував його в тому, що він пішов "як невдячний негідник". На концертах артист виконував свої старі хіти, авторськими правами на які володіє Кондратюк. Представники продюсера зафіксували порушення, після чого співака у суді зобов'язали виплатити Кондратюку величезну суму боргу.

Читайте також: Ольга Сумська присоромила Кондратюка, який стягує борг із військової зарплати Козловського.

Козловський стверджує, що нині винен Кондратюку 2 млн гривень, і 1 млн уже заплатив.

"Зараз я звертаюся до вас у публічному просторі. Давайте створимо кейс правового та етичного врегулювання питання авторських прав. Давайте будемо прикладом гідного та людяного завершення співробітництва, яке можливе між артистом та продюсером. А не втіленням ганебного с*ача, - запропонував Козловський. - Якщо ваша мета – вирішити питання у правовому полі, захистити свої авторські права, отримати кошти та зупинити чвари, впевнений – ми домовимося та гідно покладемо цьому кінець".

Раніше Ігор Кондратюк заявляв, що не має наміру пробачати мобілізованому Козловському величезний борг.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil