Лайм

Заради такого готовий на весілля: Клопотенко пояснив свої фото з нареченою біля РАЦСу

Шеф-кухар нарешті прокоментував ситуацію

Нещодавно відомий кулінар Євген Клопотенко здивував шанувальників весільними фото біля РАЦСу. Тоді він опублікував у соцмережах відповідні кадри та заінтригував заявою про те, що "щастя любить тишу".

Чоловік пообіцяв розповісти подробиці згодом і нарешті дотримав обіцянку. Так, цього разу він розсекретив історію появи несподіваних знімків з нареченою. Виявилося, що знаменитість разом із своєю так званою "коханою" Вікторією взяли участь у кліпі та долучилися до збору на авто для медиків інтернаціонального легіону. "Збираємо 2 мільйони не на хлопчика, не на дівчинку, а на авто для медиків інтернаціонального легіону. Заради такої справи я готовий на весілля", - написав в Instagram Клопотенко.

Читайте також: Даша Квіткова відповіла, чому не поспішає розповідати про особисте життя.

Фото: instagram.com/klopotenko

"Нам треба 2 000 000 грн, щоб придбати для Першого Інтернаціонального Легіону потужні Pajero Wagon і переобладнати їх в кейсеваки. Треба забирати своїх зі складних територій і рятувати. Коротше, відкладайте ножі та вінчики й дивіться новий кліп "Донати". А після перегляду - спершу донат, а далі ви знаєте - вподобайка, комент, репост", - також зазначив він.

В опублікованому ролику можна побачити щасливих закоханих, які вибігають з РАЦСу та сідають у шикарний автомобіль, за кермом якого сидить комік Василь Байдак. Євгеній та Вікторія сміються, насолоджуються краєвидами та співають про донати - саме таку назву має динамічна композиція. Колеги кулінара та підписники захопилися неординарною ідеєю збору і у коментарях подякували йому за допомогу військовим медикам.

Читайте на тему: Шановні, я просто жирна: Оля Цибульська різко відповіла на чутки про вагітність.

Фото: instagram.com/klopotenko

Про своє особисте життя Клопотенко розповідає рідко та мало, однак відомо, що він зустрічається з дівчиною. Раніше в інтерв'ю для YouTube-каналу "По-своєму подкаст" 36-річний шеф-кухар зізнався, що він не може нічого довірити другій половинці, оскільки звик усе робити сам.

"Є проблема. Я лягаю спати з дівчиною і вона каже: "Ти завтра о котрій вставати? Я поставлю будильник". Я їй кажу: "Ти став, але я також поставлю". Вона каже: "Навіщо? Я тебе розбуджу". Я відповідаю: "Якщо ти мене не розбудиш, виходить, ти винна. А так, якщо я просплю, то буду злитися сам на себе". Ось так важко мені довіритись іншій людині. Людина біля мене не може нічого робити, бо все роблю я сам. Потрібно, щоб людина, яка біля мене, могла просто розслабитись, бо я буду робити усе сам. Я буду все робити, ти просто не влазь нікуди, роби що хочеш", - ділився Євген.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували