Лайм

Ми були такі щасливі: Віра Брежнєва висловилася про розлучення з Костянтином Меладзе

Зірка розповіла особисту історію

Нещодавно співачка Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе після 7 років шлюбу. Пізніше виконавиця вперше прокоментувала це рішення, а також зізналася, як переживає нелегкий етап у житті.

Зокрема, у коментарі виданню Viva Брежнєва висловилася про свій перший україномовний альбом "Дякую", до якого увійшло 6 пісень. Кожна композиція, за словами зірки, наповнена сенсом та емоціями, які їй довелося пережити за останні півтора року. У творчості йдеться про її особисту трансформацію, переосмислення та розлучення з Меладзе.

Читайте також: Не через війну: Валерій Меладзе висловився про причину розлучення брата з Вірою Брежнєвою.

Фото: instagram.com/ververa

Віра зізналася, що все її минуле життя зруйнувалося і наразі доводиться заново будувати реальність. "Наче все зруйнувалось, зруйнувалося все моє минуле життя, навіть я сама. Але з кожним днем, проходячи через різні труднощі, я розумію, що стаю все сильніше. І в цьому ще більше правди та істини", - сказала вона, коментуючи сенс пісні "Такі ми люди".

"Дуже страшно йти у невідоме, дуже страшно відпускати своє минуле. Ми були так щасливі, а зараз це відчувається, наче зовсім інше життя, і час почати все спочатку. Кожного ранку ми починаємо все заново і обираємо свій шлях. Ким ми станемо завтра - тільки нам обирати", - також додала артистка.

Висловилася українка і про особисту трансформацію, яка сталася з нею. "Я раніше була такою ідеальною, зручною, слухняною і дуже залежною від чужої думки. І зараз зруйнувалась та стара версія, я з нею попрощалась та нарешті змінилась. Тепер я для когось незручна та неідеальна, але для себе я така, яка є - справжня", - говорить Віра.

Читайте на тему: Фактично розлучені: дружина Вілла Сміта розповіла про складні стосунки з чоловіком.

Фото: instagram.com/meladzemusic

Нагадаємо, за Костянтина Меладзе Віра Брежнєва вийшла заміж у 2015 році. Разом вони були 7 років. Дітей у пари не було, однак вони виховують нащадків від попередніх стосунків. Українка має доньок Софію та Сару, а її колишній обранець виховує трьох дітей від шлюбу з Яною Меладзе – Алісу, Лію та Валерія.

Після початку повномасштабного вторгнення Брежнєва припинила кар'єру в РФ та продемонструвала проукраїнську позицію. У той час Меладзе нічого не сказав про російську агресію в Україні, натомість він продовжує випускати пісні для росіян.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК