Лайм

Даша Квіткова відповіла, чому не поспішає розповідати про особисте життя

Тема стосунків найбільше цікавить підписників блогерки

Після розлучення з Нікітою Добриніним Даша Квіткова не поспішає посвячувати сторонніх у подробиці особистого життя. Блогерка натякала, що її серце зайняте новим чоловіком, але говорити на тему стосунків дівчина поки не хоче.

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram-історіях, колишня дружина телеведучого сказала, що у неї вже був досвід стосунків на публіку, тепер вона хоче спробувати "трохи по-іншому". Даша пообіцяла розповісти про зміни в особистому житті "якщо настане час".

Читайте також: "Холостяк", але не Добринін: кого запідозрили у романі з Квітковою після ДТП у Києві.

Фото: instagram.com/kvittkova

"У мене все добре. І якщо прийде час - ви дізнаєтесь. Наразі такого часу немає. У мене вже був досвід, коли публічно було показано абсолютно все, тому мені дуже-дуже хочеться якомога довше це потаємне і особисте зберегти собі. Не тому, що я вірю в якісь забобони, а тому, що в мене вже було по-одному, а я хочу трохи по-іншому", - відповіла Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

Продовжуючи тему кохання, Даша зізналася, що у стосунках для неї важлива взаємність, "гра в одні ворота" їй не подобається.

"Я хочу і готова вкладатися у стосунки так само, як і партнер. Мені подобається, коли стосунки будуються на взаємності один до одного, а не на тому, що хтось любить більше, а комусь байдуже, - сказала блогерка. - Бажаю кожному знайти свою людину, яка буде кохати вас просто "тому що". Тому що ви ті, хто ви є, з усіма вашими приколами і тарганами. Бажаю всім взаємності у стосунках та палкого кохання".

Читайте також: Головне, щоб були щасливі: Добринін прокоментував своє розлучення з Квітковою.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, Квіткова та Добринін познайомилися у 2019 році на шоу "Холостяк", де ведучий був героєм, а блогерка - учасницею, а згодом переможницею. Даша та Нікіта стали єдиною парою українського реаліті, яка збудувала сім'ю після проекту.

У 2020 році закохані зіграли розкішне весілля в Києві, а через рік у них народився первісток - син Лев. За життям красивої сім'ї спостерігали мільйони користувачів на їхніх сторінках в Instagram, проте вже у січні 2023-го пара оголосила про розлучення. Їхній шлюб тривав лише два з половиною роки.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нещодавно Нікіту Добриніна запідозрили у романі з українською моделлю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості