Лайм

Як пройшов суперфінал шоу "Голос країни-2023", де переміг ветеран війни: відео

13 сезон завершився перемогою Михайла Панчишина

29 жовтня у Варшаві відбувся суперфінал 13 сезону шоу "Голос країни". Переможцем вокального проекту у 2023 році став Михайло Панчишин – ветеран війни, який підкорив глядачів виконанням пісень Show Must Go On гурту Queen, "Маніфест" Артема Пивоварова та своєї авторської композиції "Невідомий герой". Розповідаємо, яким був заключний випуск "Голос країни", як виступали фіналісти та переможець.

Читайте також: Де зараз Марія Квітка, яка перемогла на шоу "Голос країни-2022" із піснею на слова Тараса Шевченка.

Фото: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

Останній ефір "Голос країни-2023" був поділений на три етапи. На початку 8 фіналістів шоу виконали нові пісні, за які глядачі проголосували через СМС. Усі кошти, витрачені українцями на голосування, спрямовані на придбання лазера для лікування опікових рубців для українських дітей, які постраждали під час повномасштабної війни.

18-річна Майрамік Авоян із команди Дорофєєвої виконала пісню переможниці "Євробачення-2012" Loreen "Euphoria". Зіркова наставниця побажала дівчині якнайшвидше залишити роботу в німецькому Макдональдсі та спробувати себе в українському Нацвідборі на "Євробачення".

Анастасія Чабан із команди Івана Клименка вийшла на сцену з піснею молодого українського виконавця та учасника проекту "Голос. Діти" YAKTAK "Уночі". Тренер співачки впевнений, що саме вона є майбутнім української музики.

18-річна уродженка Донецької області Христина Старикова з команди Юлії Саніної виконала пісню нідерландського співака Дункана Лоуренса "Arcade", який виграв "Євробачення-2019". Саніна зізналася, що мріяла заспівати з дівчиною у дуеті у другому етапі суперфіналу "Голос країни-2023". Для багатьох глядачів саме Христина була головною претенденткою на перемогу.

Юрій Городецький – військовий ЗСУ з команди Наді Дорофєєвої. Його пісні стали підтримкою для побратимів та рідних, тому він був дуже мотивований перемогти. У суперфіналі вокаліст перевдягся у цивільний костюм та виконав популярний вальс Квітки Цісик "Місто спить".

Галина Печенежська у фіналі "Голос країни-13" виступила з піснею MONATIK "Направляй мене" із хором українок-переселенок "Gloria", який створила у Німеччині. Юлія Саніна захопилася сміливістю та креативністю своєї підопічної.

16-річний Владислав Пелих– наймолодший учасник "Голосу країни-2023". Його рідне місто у Запорізькій області зараз окуповане, тому хлопець живе у Гданську з мамою та братом. У суперфіналі він заспівав хіт Тома Оделла "Another Love", захопивши своїм тембром зіркову тренерку Юлію Саніну.

Роман Панченко із Варшави прославився ще до "Голосу країни" виконанням пісні Океан Ельзи "Обійми" на стадіоні: фронтмен гурту Coldplay Кріс Мартін високо оцінив вокальні дані музиканта, тому запросив заспівати з ним на сцені. Саме цю композицію учасник команди Дорофєєвої вибрав для виконання у суперфіналі шоу.

Завершив виступи учасників у першому етапі суперфіналу 25-річний ветеран Михайло Панчишин із команди Артема Пивоварова. Він виконав легендарну пісню "Show must go on" гурту Queen.

За результатами глядацького голосування у другий етап суперфіналу пройшли четверо фіналістів – Анастасія Чабан, Юрій Городецький, Христина Старикова та Михайло Панчишин. Після цього учасники виступили у дуеті зі своїми зірковими тренерами.

Ветеран війни Михайло Панчишин та Артем Пивоваров виконали пісню "Маніфест". Христина Старикова та Юлія Саніна заспівали хіт The Hardkiss "Мелодія". Іван Клименко та Анастасія Чабан обрали для виконання у фіналі композицію KOLA "Під крилом". Заключним став виступ Юрія Городецького та Наді Дорофєєвої та з піснею "Думи", де військовослужбовцю дісталася партія Артема Пивоварова.

Читайте також: Як змінився Михайло Панчишин – переможець "Х-фактора" та воїн ЗСУ, який став фіналістом "Голосу країни".




Згідно з голосуванням телеглядачів, у завершальний третій етап суперфіналу "Голос країни-2023" пройшли двоє вокалістів: Юрій Городецький та Михайло Панчишин. Вони виступили з піснями, якими заявили про себе ще на "сліпих прослуховуваннях". Михайло Панчишин повторив своє потужне виконання авторського треку "Невідомий герой", а Юрій Городецький заспівав "Києве мій".

Глядачі ще раз оцінили виступи своїх фаворитів, і найбільше голосів дісталося Михайлу Панчишину. Саме він став переможцем вокального шоу у 2023 році.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм