Лайм

Без тилу немає фронту: Нікіта Добринін розповів, чому після служби в теробороні не пішов воювати

Шоумен висловив свою думку

Ведучий, колишній чоловік Даші Квіткової Нікіта Добринін перші півтора місяці повномасштабної війни служив у ТрО. Після цього чоловік зайнявся волонтерством та допомогою українським військовим.

У інтерв'ю Аліні Шаманській знаменитість розповів детальніше про те, чому не пішов далі воювати після служби у теробороні. Він пояснив, що погоджується з думкою про те, що "без тилу немає фронту". У якості прикладу чоловік поділився історією про двоюрідного брата, який зараз на війні.

Читайте також: Українську модель запідозрили у романі з Нікітою Добриніним: дівчина віджартувалася.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

"Мій двоюрідний брат зараз на війні. Це справді складно. Але я почув доволі цікаву думку, що без тилу немає фронту. Я розумію, що в даний момент – я його підтримка. Коли брат пішов служити, за 1 день потрібно було зібрати більше 50 тис грн, щоб забезпечити брата бронежилетом, каскою, окулярами… цього не видають, не дарують. Я зібрав брата, тому що я за нього переживаю. І от якби мене не було для брата, він би бігав без броніка…" - зазначив він.

Також Добринін висловився і про те, що буде робити у випадку, якщо йому вручать повістку. "Я не буду собі робити довідку про інвалідність, хоча маю певні вади здоров’я. Щоб спеціально надумати собі якусь хворобу – ні, - сказав він. - Кожна людина має право зробити свій вибір. Ми бачимо багато артистів, які і воюють, і встигають робити добрі справи. Такі люди є, і це свідомий класний вибір".

Наостанок Нікіта зауважив, що людям не варто плутати поняття і писати негативні коментарі на рахунок того, що "треба йти воювати на фронт". Ведучий пояснив, що "бути військовим – честь, а не покарання":

"Я дуже негативно ставлюся до людей, які пишуть комусь "Давай на фронт". Фронт – це не покарання і не в’язниця, куди відправляють людей, які чогось не хочуть. Наші військові мають максимальну честь і повагу і ніхто в житті не має жодного права сумніватися в ефективності чи честі військового в Україні. А ті люди, які пишуть подібні коментарі, типу як когось сплавити кудись, ви в цей момент б’єте по нашим ЗСУ. Ви зневажаєте їх. Це не покарання, це честь – стати військовим. Тому не потрібно плутати поняття".

Читайте на тему: Україна завжди була на першому місці: Добринін розповів, як змінилося ставлення до роботи у Росії.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Раніше у соцмережах шоумен розповідав про свою службу у ТрО. Тоді він писав, що за півтора місяці такої роботи у нього залишилось чимало спогадів. "Перші найнапруженіших півтора місяця був у ТрО. Взяв до рук автомат від першого дня, пішов під Києвом на пост. Без вагань. Ловили ДРГ, чатували поля і ліси. Є що згадати", - ділився він.

Залишити тероборону Добринін вирішив після того, як наступ на столицю було відбито: "Коли ситуація змінилася і всі позиції зайняли здебільшого поліція та ЗСУ, наші зміни розпустили. Зайнявся волонтерством і допомагаю армії". Також відомо, що Добринін має звання лейтенанта. Утім він зізнається, що не має достатньо досвіду, тому не вважає себе військовим.

Колишня дружина ведучого Квіткова зізнавалася, що важко переживала той період у їхніх стосунках. "З однієї сторони я дуже-дуже пишаюсь ним, а з іншої – моє серце розривається. Я його не бачу, не знаю що з ним, не сплю ночами, бо він стоїть на чергуванні ночами, патрулює ліс. В мене серце не на місці, бо це мій чоловік, батько нашого сина. Тому, це круто, що він пішов захищати, але я кожен день і кожну хвилину за нього хвилююсь. Бо не розумію, що з ним може статись прямо зараз", - розповідала вона.

Сам Добринін говорив, що один із найстрашніших моментів під час його службі у ТрО - побачити на власні очі Ірпінь, Бучу та Гостомель після скоєних там російських звірств.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також