Лайм

Коли дивитися фінал "Голосу країни-2023" і хто змагається за перемогу у 13-му сезоні

За кілька днів глядачі дізнаються ім'я переможця

У неділю, 29 жовтня, відбудеться фінал шоу "Голос країни-13", зйомки якого проходили за підтримки польських партнерів. 9-й випуск пройде у Варшаві у форматі прямого ефіру, за результатами якого стане відомо, хто став голосом України в Європі. За перемогу в європейському сезоні змагатимуться вісім фіналістів.

Від команди Івана Клименка на сцену вийде Стася Чабан. Артем Пивоваров також буде у фіналі з одним учасником – Михайлом Панчишиним. У команді Наді Дорофєєвої три фіналісти – Майрамік Авоян, Роман Панченко, Юрій Городецький. У Юлії Саніної теж три учасники – Христина Старикова, Влад Пелих та Галина Печеніжська.

Читайте також: Не всім дали дозвіл: Горбунов розповів, як чоловіки їздять у Польщу на зйомки "Голосу країни".

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Стася Чабан

21-річна Стася Чабан, також відома як STASYA, родом із Чернівецької області. Дівчина обожнює фольк-музику та брала участь у фольклорних експедиціях Україною. Харизматична вокалістка поєднує народні мотиви із сучасним звучанням, а свій унікальний стиль називає "фольк-енд-біт". На "Голос країни-13" Стася прийшла з піснею "Вотсап" Наді Дорофєвої у фольковому аранжуванні.

Михайло Панчишин

25-річний Михайло Панчишин із Львівської області до повномасштабного вторгнення РФ був співаком, переміг у "Х-факторі-8", але після 24 лютого 2022 року взяв до рук зброю та став на захист України. За час служби у ЗСУ Михайло брав участь у звільненні Ірпеня, воював у Бахмуті. У ході бойових дій захисник отримав контузію, частково втративши слух. Наразі комісований за станом здоров'я. Взяти участь у шоу "Голос країни-13" Михайла надихнули його побратими. На проект ветеран війни з творчим позивним Ptashkin прийшов з авторською піснею "Невідомий герой", яку написав у окопі.

Читайте також: Як змінився Михайло Панчишин – переможець "Х-фактора" та воїн ЗСУ, який став фіналістом "Голосу країни".

Майрамік Авоян

18-річна дівчина народилася і виросла в Україні, проте зараз живе в Німеччині, куди виїхала через повномасштабне російське вторгнення. За кордоном вокалістка працює у McDonald's, і саме німецькі колеги надихнули її взяти участь у 13 сезоні шоу "Голос країни". На "сліпих прослуховуваннях" співачка виконала пісню Stand up Synthia Erivo та вразила тренерів своїм потужним вокалом.

Роман Панченко

Роман Панченко – вуличний музикант із Чернігова. У липні 2022 року співак виступив разом із британським гуртом Coldplay на їхньому концерті у Варшаві. Кріс Мартін почув пісні Романа на набережній міста та запросив підтримати його на сцені під час виконання пісні "Океану Ельзи" - "Обійми". На "Голос країни-13" Роман прийшов із піснею Coldplay - Sky full of stars.

Юрій Городецький

25-річний військовослужбовець ЗСУ Юрій Городецький родом із Одеської області. Командир взводу 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу прославився у мережі ще до початку російського вторгнення з патріотичною піснею "Браття українці". Юрій Городецький захоплюється музикою змалку. Він закінчив музичну школу за класом акордеону та фортепіано, свій вокал удосконалив у сільському клубі. Під час війни воїн співає під гітару для своїх побратимів. На вокальне шоу захисник прийшов із піснею "Києве мій".

Читайте також: Військовий ЗСУ на "Голосі країни" виконав патріотичний хіт і зворушив тренера до сліз.

Христина Старикова

17-річна дівчина родом із Мирнограду, Донецької області. Христина з дитинства виступала на всіх міських заходах, тому сцена для неї є близьким та вже добре знайомим місцем. Нині дівчина живе у Києві, але щодня згадує про рідну домівку та мріє туди повернутися. Свою участь у "Голосі країни-13" вокалістка розпочала з пісні JVKE – Golden hour.

Влад Пелих

Влад – наймолодший фіналіст 13 сезону, йому лише 16 років. Хлопець родом із міста Пологи Запорізької області, яке на початку березня 2022 року окупувала російська армія. Пелих був змушений залишити рідну домівку і переїхати до Польщі. На "Голос країни" Влад прийшов із піснею української співачки Jerry Heil та польського виконавця Krystian Ochman – Bronia ("Зброя").

Галина Печеніжська

33-річна Галина родом із Харкова. Після початку повномасштабної війни вона виїхала до Німеччини з мамою та дочкою, і в невеликому містечку влаштувалась працювати в церкві. З дозволу настоятеля жінка створила хор, який виконує народні, сучасні пісні та месу. На "сліпих прослуховуваннях" вокалістка виконала пісню "Івана Купала" Джеррі Jerry Heil та alyona alyona.

Дізнайтесь також, де і коли відбудеться "Євробачення-2024": раніше організатори назвали місто та дату.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ірина Горова розповіла про особисте життя доньки Наталі. Дівчина вийшла заміж та проживає у Польщі

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід