Лайм

Прощався з життям: подруга Козловського розповіла про його небезпечну службу в Нацгвардії

Шаманська поділилася подробицями, які раніше не були озвучені

Нещодавно стало відомо, що військовослужбовець Віталій Козловський перевівся з Національної гвардії України до іншої частини, де, за словами його піар-директорки, у нього "буде більше можливостей допомагати пацанам". Про службу артиста на фронті також розповіла блогерка і його близька подруга Аліна Шаманська.

Так, під час розмови з Нікітою Добриніним дівчина поділилася подробицями військового життя виконавця. Зокрема, вона зазначила, що був випадок, коли Козловський вже прощався з життям і думав, що настав його останній день.

Читайте також: Дмитро Дікусар у день народження розповів про свою службу в ЗСУ і показав мужнє фото.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Мій близький друг Віталій Козловський зараз дійсно воює. Я бачила відео, які не можна показувати, і які він не показує. Я бачила, як він стріляє. Я дійсно можу сказати, що він ризикує своїм життям. Він сидить в окопах, потрапляв під обстріл, після якого ледь не загинув. Він прощався з життям і думав, що це його останній день", - пригадала вона.

"Усі в шоці. Вся його команда, весь його батальйон, командир підходили до нього і тиснули руку і казали: "Віталік, ми думали, що тебе відправили просто, ми не думали, що ти будеш воювати. Ми думали, що ти пройдеш навчання, тебе десь посадять сидіти і все. Віталік – ти один з найкращих військових", - також сказала Шаманська.

Блогерка розповіла, що ще раніше, у період цивільного життя, артист говорив, що піде воювати у разі отримання повістки. Своє слово співак і справді дотримав: у червні йому вручили повістку, він пройшов навчання на полігоні та приєднався до лав Національної гвардії.

Читайте на тему: Христина Соловій назвала "дурами" артисток, які відмовляються їхати до військових.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Він це робить завзято, у нього класна фізична підготовка, він відчуває в собі сили. Він ще тоді говорив, коли ми разом виступали на одному з концертів, він казав: "Якщо мене покличуть, я піду. Я не можу сидіти вдома, я відчуваю, що те, що я співаю – це не те. Я відчуваю сором перед народом", - каже подруга чоловіка.

Також у соцмережах Козловський продовжує час від часу ділитися реаліями життя у польових умовах. Крім того, останнім часом він активно висвітлює подробиці скандалу з колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, який нещодавно пояснив, чому відмовився від мирової угоди з екс-підопічним.

  • Без тилу немає фронту: Нікіта Добринін розповів, чому після служби в теробороні не пішов воювати.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні