Лайм

Яким буде національний костюм українки Ангеліни Усанової на конкурсі "Міс Всесвіт-2023": фото

Назва вбрання - "Берегиня Мати"

Поки Ангеліна Усанова демонструє спокусливі образи у Сальвадорі, де 18 листопада пройде фінал "Міс Всесвіт-2023", оргкомітет "Міс Всесвіт Україна" показав національний костюм українки для конкурсу.

Він називається "Берегиня Мати" та символізує українську матір, яка захищає свою дитину від російських ракет. Автором наряду виступила команда дизайнерів МÜ production, яка створює концертні костюми для співачки Олі Полякової.

Читайте також: Конкурс "Міс Україна Всесвіт" змінив назву через скандал з учасницями "Міс Україна-2023".

Фото: прес-служба

Блакитний колір костюма – символ мирного спокійного неба, білий та молочний – символізують мир, а синій та жовтий – кольори українського прапора. Золоті елементи символізуть броню. Фігурка маленького янголятка, яку тримає в руках Ангеліна, - символ безцінного життя кожної дитини.

Читайте на тему: Стосунки трагічно закінчилися: "Міс Всесвіт Україна-2023" розповіла про зраду коханого.

"Діти не розпочинають війни, але саме вони не в змозі себе захистити. Національний костюм цього року – наша присвята великій, священній і безумовній материнській любові та беззахисності дітей перед очима війни. Матері всієї України благають і мріють про чисте й захищене небо без ракет. Моляться за життя своїх дітей, яких безжально забирає війна. Світ повинен запам’ятати жахливу статистику, щоб захистити українських дітей", - розповіла про костюм президент конкурсу "Міс Всесвіт Україна" Анна Філімонова.

Національний костюм "Берегиня Мати" створювався в Україні протягом півтора місяця. Для його розробки було використано 30-35 метрів тканини, деякі елементи одягу друкувалися на 3D-принтері.

Фото: прес-служба

Минулого року українка Вікторія Апанасенко виграла конкурс національних костюмів на "Міс Всесвіт-2022".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених