Лайм

Стосунки трагічно закінчилися: "Міс Всесвіт Україна-2023" розповіла про зраду коханого

Модель відверто розповіла про особисте

Нещодавно Ангеліна Усанова зізналася, що хотіла скоїти самогубство через втрату важливих стосунків. Тему суїциду переможниця "Міс Всесвіт Україна-2023" порушувала у Всесвітній день ментального здоров'я.

В інтерв'ю INSIDER дівчина докладніше розповіла про нещасливе кохання та хворобливий розрив. За словами Ангеліни, ці стосунки були тривалими і зруйнувала їх зрада коханого.

Читайте також: Конкурс "Міс Україна Всесвіт" змінив назву через скандал з учасницями "Міс Україна-2023".

Фото: instagram.com/usanova.life

"У мене були досить тривалі стосунки, які досить трагічно закінчилися: коханий пішов до моєї найкращої подруги. Цей період дався мені дуже важко. Але я все згодом пропрацювала", - поділилася представниця України на "Міс Всесвіт-2023".

Нині серце Ангеліни відкрите для нового кохання, але їй поки не до романтики. За словами Усанової, підготовка до міжнародного конкурсу займає багато часу, тому про нові стосунки вона подумає вже після фіналу "Міс Всесвіт", який відбудеться 18 листопада у Сальвадорі.

Раніше "Міс Всесвіт Україна-2023" розповідала, що вона була на порозі самогубства і тепер знає, в які ігри з людиною може грати її розум: "Коли голос каже у голові "Убий себе! Ти бездарність! Ти нікому не потрібна! Ти не заслуговуєш ні на що!".

Фото: instagram.com/usanova.life

Вона зазначала, що у складній ситуації легше здатися, аніж боротися, але суїцид не може бути виходом. Від цього фатального кроку дівчину врятувала надія у краще майбутнє та любов до себе.

Ангеліна Усанова - 26-річна модель, співачка та автор пісень родом із Києва. У серпні цього року здобула титул "Міс Всесвіт Україна-2023", вигравши онлайн-голосування серед членів журі.

Фото: instagram.com/usanova.life

У вересні на церемонії коронації минулорічна переможниця Вікторія Апанасенко з Чернігова урочисто вдягла їй на голову символ конкурсу, а Ангеліна у свою чергу пообіцяла достойно представити Україну на "Міс Всесвіт-2023".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про ветерана війни Терена, який став новим "Холостяком"

Головним героєм Холостяка 13 став військовослужбовець Олександр Терен Будько - що відомо про захисника, який втратив ноги

Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну

Представник Латвії на Євробаченні-2024 співак Dons заспівав українською пісню Teresa & Maria alyona alyona і Jerry Heil - відео

Любов через покоління: мережу розчулило фото хворого Брюса Вілліса з маленькою онучкою

Тяжкохворий Брюс Вілліс показався з маленькою онучкою Луеттою - який вигляд має 69-річний актор, який хворий на деменцію