Лайм

Я її не засуджую: Інна Мірошниченко розповіла про біологічну матір і діагноз названого сина

Багатодітна мама озвучила деякі деталі

Названий син Тимура та Інни Мірошниченків з народження має проблеми зі здоров'ям. Біологічна матір хлопчика до останнього не знала, що вона вагітна, а після пологів відмовилася від малюка.

Інна Мірошниченко висловилася про біологічних батьків 2-річного Марселя та заявила, що не засуджує жінку. Під час розмови зі Славою Дьоміним багатодітна мама пояснила, що не знає, як би вона вчинила, якби опинилася у подібній ситуації.

Читайте також: Документи подані: дружина Тимура Мірошниченка вирішила сама усиновити другу дитину.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Якщо подивитися на цю історію з боку його біологічної мами, я її не засуджую. Я не знаю, як би я відреагувала на цю ситуацію, якщо б я була така юна, в мене не було підтримки і в мене б родилася дитина з такими вадами. Я не знаю, тому я не буду її засуджувати", - сказала дружина ведучого.

Далі знаменитість детальніше розповіла про проблеми зі здоров'ям, які має названий син. Зокрема, вона поділилася, що у хлопчика від народження є діагноз – гастрошизис.

"У нього не було черевної стінки, живота не було. На пʼятому тижні вагітності шкіри і мʼязи, їх ще не було, але був уже натяк на них, і ось цей натяк на шкіру і мʼязи луснув. Через те, що органи надто швидко розвивалися. Воно луснуло, все випало і далі все розвивалося просто в плаценті. І він коли народився, в нього органи були зовні. Всі шість місяців вони розвивалися зовні. Це була просто дірка, мʼязів не було. І там уже як лікарі змогли, що стягнули на животі, те і зшили", - сказала жінка.

Мірошниченко також розповіла, що на даний момент у сина немає м'язів живота, однак ситуацію можна покращити, якщо працювати над цим:

"Мʼязів у нього немає. Через це в нього сильно стирчить животик, його прес не тримає. Він прокидається зранку стрункий – щойно щось зʼїсть, їжа потрапляє всередину – живіт випирає вперед. Мʼязи можуть нарости. Можливо, у нього ніколи кубиків пресу не буде, я не знаю, але в цілому укріпити корсет можна".

Читайте на тему: Катя Осадча розповіла, чи буде всиновлювати дитину з Юрієм Горбуновим.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Також хлопчик має проблеми з грудною кліткою - вона іншої форми. Інших видимих вад, за словами багатодітної мами, у нього немає, але є ряд інших проблем, які залишаються невидимими.

"Як я розумію, коли це бачили потенційні усиновлювачі, вони лякалися, бо це важка хвороба – гастрошизис. Вона потім може дати про себе знати протягом життя. Можуть бути важкі синдроми кишківника. Ми його і забирали з важким синдромом. Його кишка не перетравлювала їжу, її тільки вирізати треба було. Ми зняли цей діагноз. У нього немає цього діагнозу. Чому воно було написано? Питання риторичне", - поділилася обраниця Тимура Мірошниченко.

При цьому Інну Мірошниченко та її чоловіка не лякає наявність діагнозу у названого сина. У тому ж інтерв'ю вона пояснила, що готова приділяти час та увагу, виділяти кошти на лікування хлопчика, аби забезпечити йому щасливе життя.

Читайте на нашому сайті: Перша вагітність перервалася: дружина Тимура Мірошниченка розповіла про викидень.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Ця дитина вже є. Вона вже народилася. Ці вади є. Йому треба якось із цим жити. Ми можемо йому допомогти. Ми маємо фінансову змогу. Якщо потрібно буде його прооперувати, лікувати, возити його на різні реабілітації. Ми це можемо зробити. Не тільки з фінансової точки зору. У нас є бажання, є сили та натхнення", - зауважила юристка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита