Лайм

Це була брехня: Емма Антонюк розповіла, чим закінчилися погрози Іво Бобула подати на неї в суд

Журналістка озвучила нові деталі конфлікту

Емма Антонюк відповіла, чим закінчився скандал з Іво Бобулом. Нагадаємо, конфлікт виник після того, як співак дав журналістці інтерв'ю, у якому назвав жінок "розбалуваними та меркантильними". Після чого між ними зав'язалася суперечка і артист зі скандалом покинув студію. Згодом виконавець заявив, що відео вийшло без його дозволу та пригрозив Антонюк подати на неї в суд.

Як виявилося, до цього так і не дійшло. Емма заявила, що Бобул не став виконувати свої погрози, але, можливо, ще вирішить подати до суду. У інтерв'ю для YouTube-каналу "Ґрунт" вона пожартувала, що чекає на ту людину, яка дійсно наважиться судитися з нею. Слова Іво про те, що відео було опубліковане без його дозволу, Антонюк назвала "брехнею".

Читайте також: Олег Скрипка заявив, що красиві жінки "самі винні" в насильстві та агресії чоловіків.

Фото: instagram.com/emmocean

"Це була брехня про суд. Хіба, може, ще подасть. Там уже і Арестович нам судом. У нас скільки обіцянок подати до суду. Я все чекаю, хто та людина, яка буде не тільки про це п**діти", - сказала вона.

Окрім того, інтерв’юерка відповіла на питання ведучого, чому саме вона вирішила записати інтерв'ю з Іво Бобулом. Дівчина зізналася, що добре знайома із творчістю цього артиста і, передивлюючись його інтерв'ю, захотіла поговорити з ним особисто, аби задати всі питання, які її цікавлять, навіть якщо вони будуть не зовсім зручними.

"Я запрошувала його як людину, яка мені дуже цікава. По-перше, я знала з дитинства дуже велику кількість пісень Іво Бобула. Коли я побачила, що, виявляється, А вже Ось він прийшла у мій сад в тіктоці має більше мільйона перглядів, я зрозуміла, що хочу його записати. В мене були питання і про Партію Регіонів, і про весь цей треш…

Мені було цікаво, чи людина знайшла в собі сили і була здатна це переосмислити. Мені було цікаво, як він реагує на справжній діалог. Бо всі його інтерв’ю: я чую, що він каже якусь явну дурницю. І мені хочеться сказати інтрев’юеру: "Візьми і спитай. Я ж знаю, що ти зараз про це думаєш. Тобі не цікаво побудувати реальний діалог, а не просто читати наступне питання?". Але цей реальний діалог побудувала я", - пояснила свою позицію вона.

Читайте на тему: Поплавський зневажливо висловився про студенток і втрапив у скандал.

Фото: youtube.com

"Як я до нього ставилася? В мене було позитивне ставлення до нього через його творчість, і в мене було негативне ставлення до нього через певні його судження, - також сказала Антонюк. - Мені було цікаво, як він їх проговорює, на якому рівні він не здатен вести діалог, і як він саморефлексує. І я по кожному пункту з'ясувала".

Нагадаємо, скандальне інтерв'ю з'явилося у мережі у лютому цього року і вийшло на YouTube-каналі проекту "Це ніхто не буде дивитися". Після низки скандальних заяв Іво Бобула звинуватили у сексизмі. Причиною для цього стали його слова про те, що більшість жінок "розбалувані та меркантильні", а також, що "хороші дівчата повинні сидіти удома і нікуди не ходити". Антонюк відреагувала на подібні твердження з вуст виконавця заявою про "сексистські марення", на що чоловік попросив "не макати його в унітаз" та залишив студію, де записувалася розмова. Згодом Бобул заявив, що має намір судитися з журналісткою.

"Я скільки інтерв'ю давав за своє життя, але такого у мене не було. Я їй казав: "Не викладай це в ефір без мого дозволу". Я подав [до суду] через те, що вона не мала права без мого дозволу виставляти це, - заявляв тоді Бобул.- Потрібно все-таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчому, з людьми - по-людськи. Коли я вже пішов і мені сказали, які ще питання вона готувала... я би все одно пішов [з інтерв'ю]. Вона хотіла хайпануться дуже добре, бо є на кому. Така вона є".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші