Лайм

Гайтана після 7-річного зникнення зі сцени несподівано оголосила про повернення

Свою останню музичну роботу знаменитість презентувала ще у 2016-му

Співачка Гайтана, місцезнаходження якої довго залишалося невідомим, оголосила про новий етап у кар'єрі. Артистка поділилася, що готова повернутися на сцену після 7-річної перерви, аби дивувати своїх шанувальників новими хітами.

Деталі виконавиця озвучила у своєму блозі в Instagram. Так, вона зазначила, що завершила співпрацю з музичним холдингом Lavina Music, з яким співпрацювала з 2003 року. Співачка наголосила, що будь-які фінансові чи творчі конфлікти відсутні, і вона змогла зберегти за собою право виконувати раніше випущені пісні, створені спільно із лейблом.

Читайте також: Не спала ночами, дійшла до неврозу: чому співачка Лама зникла з шоу-бізнесу на 10 років.

Фото: instagram.com/gaitanamusic

"У мене для вас важлива новина. З 2003 року я мала за честь працювати з Lavina Music. Разом ми зробили багато класної музики та пройшли неймовірний творчий шлях. Сьогодні я відчуваю лише щиру вдячність та безмежну повагу до всієї команди, що працювала зі мною всі ці роки. Ви - невіддільна важлива частина мого життя!" – йдеться у заяві зірки.

Гайтана також написала, що "відтепер стала капітаном свого корабля" і готова творити нову музику. У коментарях колеги та шанувальники привітали артистку з цим рішенням та побажали їй творчої наснаги. Крім того, вони пораділи, що знаменитості вдалося мирно урегулювати розірвання угоди з Lavina Music.

"Відтепер - я капітан цього корабля. Тож чекайте на нову музику. Сподіваюсь, ви сумували. Бо я - дуже. Відчуваю, цей етап буде чудовим. До зустрічі на наступній сторінці моєї музичної історії! З любов’ю та вдячністю, Ваша Гайтана!" – заінтригувала фанатів музикантка.

Читайте на тему: Що стало з братами Борисенками, які прославилися на "Фабриці зірок", але зникли зі сцени.

Гайтана з родиноюФото: instagram.com/gaitanamusic

Нагадаємо, після лютого 2022 року виконавиця конголезького походження на тривалий час зникла із публічного простору та перестала виходити на зв'язок із підписниками. Лише нещодавно її чоловік, саунд-продюсер Олександр Ессамі розсекретив, що разом із донькою виконавиця мешкає у Швейцарії. Доказом для цього став знімок, зроблений у звукозаписувальній студії Powerplay Studios, що розташована у швейцарському місті Маур.

Шлюб з Олександром Ессамі (раніше представлявся як Олександр Смарт) є другим для співачки. Разом пара виховує 6-річну доньку Сапфір-Ніколь.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС