Лайм

Мене вигнали з дому: "Міс Всесвіт Україна-2023" розповіла про зраду чоловіка з найкращою подругою

Дівчина озвучила, що саме допомогло їй пережити розставання

Представниця України на конкурсі "Міс Всесвіт-2023" Ангеліна Усанова була заміжня. Раніше вона розповідала, що шлюб з чоловіком розпався через зраду з його боку. Тепер 26-річна киянка зізналася, що колишній обранець почав зустрічатися з її найкращою подругою.

Про той непростий етап у своєму житті українка розповіла в інтерв'ю виданню "КП в Україні". Вона не приховує, що після того, як дізналася про стосунки зрадників, відчувала себе на самому дні та навіть думала про самогубство. Той період свого життя Ангеліна називає "суцільною темрявою", яку, на щастя, їй вдалося подолати.

Читайте також: Українка Ангеліна Усанова відповіла, чи спілкується з учасницею з Росії на "Міс Всесвіт".

Фото: instagram.com/usanova.life

"Це був дуже критичний момент у моєму житті, коли моя самооцінка була просто розбита. Важка тема… В такий період ти відчуваєш себе нікчемною, нікому не потрібною, безталанною. Це був дуже страшний час. Одна темрява", - пригадує вона.

Волонтерка також поділилася, що розлучення сталося у період пандемії коронавірусу. В якийсь момент вона поїхала до столиці, у той час як її колишній коханий залишився в місті, де вони мешкали. У тому ж самому місті жила і найкраща подруга Ангеліни. Згодом Усанова дізналася, що за її спиною у них зав'язалися стосунки, а пізніше вони навіть одружилися:

"Зрештою, вони одружилися... Мене, так би мовити, вигнали з дому. Я залишилася без дому, найкращої подруги і чоловіка. До того ж вона забороняла йому спілкуватися зі мною і якось мені допомагати. Це була дуже важка ситуація".

Прийняти ситуацію та впоратися з нею володарці титулу "Міс Всесвіт Україна-2023" допомогли рідні, психолог, а також музика. Створення композицій та написання текстів стало для дівчини натхненням, яке допомогло впоратися із важким психологічним станом. Людям, які у своєму житті зіштовхнулися з труднощами, українка радить не закриватися від світу, а навпаки, прийняти допомогу від тих, хто хоче її надати.

Читайте на тему: Не хочу мовчати: дружина Романа Сасанчина розповіла про чергову кризу у стосунках з чоловіком.

Фото: instagram.com/usanova.life

"Пам’ятаю, як мені подзвонила мама і сказала: "А чи думала ти, скільком людям можеш допомогти? А чи думала ти, як багато людей були б раді з тобою зустрітися у цьому житті?" Якось так вона це сказала, що ці слова пролунали наче з майбутнього. Потім я працювала з психологом. Та найголовніше, мабуть, що мені допомогло – це музика. Я почала співати про те, що мені болить. І замість того, щоб тримати біль у собі, я почала його виписувати у тексти, виспівувати. Любов до музики мене і врятувала", - сказала киянка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі