Лайм

У мережі з'явилися чутки, що Олег Винник планує заробити під прикриттям благодійності: що відомо

Керівниця фан-клубу артиста висловилася про ситуацію

Після початку повномасштабного вторгнення Олег Винник практично зник із публічного простору, і через це з іменем артиста пов'язано багато чуток, у тому числі і про стан його здоров'я. Цього разу у мережі заговорили про те, що виконавець нібито планує повернутися на сцену з європейським туром та заробити за допомогою так званої "благодійності".

Чи так це насправді, прокоментувала керівниця офіційного фан-клубу музиканта Валерія Барон. Зокрема у Telegram-каналі "Музвару" з'явився різкий коментар жінки стосовно цієї теми. Барон заявила, що "Олег Анатолійович не буде реагувати на подібні чутки про себе". "Як тільки буде підготовка до туру, ЗМІ дізнаються про це безпосередньо від нього", - також говориться у її повідомленні.

Читайте на тему: Всі пісні належать мені: Олег Винник звинуватив колишнього продюсера в маніпуляціях.

Фото: t.me/muzvar_ua/1153

Окрім того, керівниця фан-клубу співака нагадала, що з перших днів великої повномасштабної війни знаменитість допомагає власними коштами Збройним Силам України. Той факт, що Винник допомагає українській армії, підтверджують і його друзі. Так, нещодавно поет-пісняр Петро Мага розповів, що у рідній країні співак став жертвою шахраїв, які видали себе за волонтерів.

"У Олега Винника сталася дуже погана історія. Він передав гроші псевдоволонтерам, які їх вкрали, а потім йому погрожували. Сказали: "Приїдеш - ми тобі голову відстрелимо". І таке було. Велику суму взяли, ніби на машини, і зникли з грошима. Ми намагалися їх знайти, але кому війна, а кому мати рідна", - ділився Мага.

Читайте на тему: Він трохи не в собі: продюсер Ясинський прокоментував інтерв'ю Олега Винника.

Фото: instagram.com/olegg._.vynnyk

Нагадаємо, причиною для появи подібних чуток про заробіток через благодійність стали слова блогера Богдана Беспалова. На своєму YouTube-каналі він опублікував ролик, у якому різко розкритикував Винника та озвучив подробиці ситуації, у якій наразі опинився артист. За його словами, у Олега закінчилися кошти, і через це команда співака активно працює над розробленням плану, який допоможе йому повернутися на українську сцену.

Беспалов наголошує, що зробити це буде дуже складно, оскільки тривале мовчання, зникнення із соцмереж, а також виїзд за кордон негативно вплинули на його репутацію. І задля того, аби зловити хоча б якийсь шанс, Винник найближчим часом організує європейський тур та виступить перед українськими біженцями. Як стверджує блогер, все це буде подано "під соусом благодійності". Богдан підкреслює, що люди, які прийдуть на виступи Винника у Європі, сприятимуть тому, аби він зміг забезпечити собі звичний розкішний спосіб життя.

"Зараз Олег Винник, маючи великі фінансові проблеми, з оновленим складом своєї команди ламає голову, як саме він може оголосити європейський тур і виступити за кордоном, заробляти грошенята для свого красивого життя за рахунок українських біженців-вовчиць. Все це буде під соусом допомоги Збройним силам України. Адже у Винника є "благодійний фонд", через який нібито буде надаватися допомога", - говорить блогер у відео.

Читайте на нашому сайті: Олег Винник відповів, чому більше року не спілкувався з прихильниками у соцмережах.

Фото: instagram.com/olegg._.vynnyk

Відомо що Винник тривалий час живе у Німеччині, де в тому числі займається власним здоров'ям. У інтерв'ю, яке вийшло влітку цього року, артист зізнався, що має хворобу, якою хворіють лише 2% людей у Німеччині. За словами чоловіка, якщо вчасно не звернутися до фахівців, то можна залишитися прикутим до візка. Проте сьогодні сучасні медикаменти дозволяють значно покращити ситуацію.

  • Це не Олег: мережу обурив новий кліп з "клоном" Винника. Відео з'явилося на тлі конфлікту артиста з колишнім наставником Олександром Горбенком.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників