Лайм

Тетяна Денисова, яка втекла до Росії на початку війни, розкрила своє місцезнаходження

Знаменитість втратила свою репутацію після початку повномасштабного вторгнення

Хореографка Тетяна Денисова колись мала шалену популярність в Україні та активно приймала участь у різноманітних танцювальних шоу де займала суддівське крісло. Проте після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну жінка зникла із соцмереж та вирішила промовчати про російську агресію. Пізніше з'явилася інформація стосовно того, що вона втекла до РФ, однак наразі стало відомо, що знаменитість перебуває в іншій країні.

На своїй сторінці в Instagram Денисова оприлюднила кадри, на яких показала вид з вікна. З опублікованих знімків можна зрозуміти, що танцівниця перебуває у столиці федеральної землі Гессен Вісбадені, що розташований на заході Німеччини. Це вдалося з'ясувати за допомогою функції Google-пошуку за зображенням, передає видання OBOZREVATEL.

Читайте також: Нічого українського: Чмерковський розповів про Тетяну Денисову, яка виїхала в РФ під час війни.

Фото: instagram.com/tatyanadenysova

Твердження, що Тетяна Денисова виїхала саме до цієї країни може підтверджувати ще і той факт, що саме у Німеччині вона жила та працювала протягом багатьох років. Також раніше там вона створила танцювальну студію JB ballet, до складу якої входили лише українці.

Однак якщо зайти на Instagram сторінку зірки, то у рядку "Інформація про обліковий запис" можна побачити, що востаннє власник профілю знаходився у Туреччині. Щоправда, дана геолокація може свідчити, в якій країні була зареєстрована сторінка.

Фото: instagram.com/tatyanadenysova

Тим не менше, навіть ймовірне перебування у Німеччині не рятує репутацію хореографки та не допоможе їй уникнути хейту, адже у грудні 2021 року вона відмовилася від українського громадянства та отримала російський паспорт. Про переїзд Денисової до Росії заговорили після того, як вона засвітилася у російському проекті "Новые танцы", що виходить на каналі ТНТ. Це сталося вже після початку повномасштабної російсько-української війни.

Читайте на тему: Куди зникла Віка з "НеАнгелів", яку звинувачували у втечі в Росію під час війни.

Фото: YouTube

Нагадаємо, Денисова є уродженкою російського міста в Калінінградській області, але у два роки перебралася до Севастополя. Пізніше вона поїхала до Києва, щоб здобути вищу освіту, а після закінчення вишу зайнялася кар'єрою і почала активно співпрацювати з українськими телеканалами. Однак вже з 2017 року знаменитість вирішила податися на заробітки до РФ і наступні роки своєї кар'єри поєднувала роботу і в Росії, і в Україні.

У 2021-му році танцівниця повернулася до зйомок в українських танцювальних проектах. Більше того, напередодні лютого 2022 вона погодилась на участь у зйомках нового танцювального шоу. Саме тому зустріла початок повномасштабної війни у столиці, де на власні вуха чула звуки сирен та вибухів, але навіть це не послугувало для неї причиною для того, щоб висловити позицію та підтримати українців.

Фото: instagram.com/tatyanadenysova

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату