Лайм

Куди зникла Віка з "НеАнгелів", яку звинувачували у втечі в Росію під час війни

Знаменитість залишається небагатослівною у соцмережах

Вікторія Сміюха - колишня учасниця українського поп-гурту "НеАнгели", який розпався у 2021 році після 15 років успішної кар'єри. Артистка, як і її екс-колега Слава Камінська, оголосила про початок сольного творчого шляху та почала випускати свіжі композиції під новим псевдонімом. Що відомо про виконавицю, як вона живе у період повномасштабної війни та чому у мережі з'являлася інформація про те, що вона нібито виїхала в Росію - читайте далі на theLime.

Читайте також: Де зараз Тетяна Денисова, яка була зіркою українських танцювальних шоу, а потім втекла до РФ.

Фото: instagram.com/vikanablack

З початком повномасштабного вторгнення Сміюха практично припинила вести соцаальні мережі: крайній пост співачки датований в Instagram жовтнем 2022 року. У березні того ж року вона засудила російську агресію в Україні та у пості заявила, що "ненавидить кляту війну, яка забирає безліч життів". Цій публікації передував допис, у якому зірка писала, що спершу не була готова висловлювати свою думку на публіку.

Після того, як у мережі почали з'являтися чутки щодо позиції співачки, вона все ж вирішила роз'яснити ситуацію.

"Я ненавиджу цю кляту війну! Вона забирає безліч життів! Щодня! І також я ненавиджу те, як на ній піаряться мої колеги по цеху, вишукуючи жертв для інформаційної війни всередині свого ж професійного кола. Я мовчу, не тому що я нейтральна, права, ліва чи якась ще, - писала Сміюха. - Мені також боляче. Мені зараз просто треба прийти до тями. Моя родина (а ми уродженці Харкова, як ви пам'ятаєте) постраждала! Благо, живі. Але снаряд потрапив до квартири, де знаходилися мій батько та мати. Богом відвело... Я у столиці. Я не втекла. Я не роблю прямих ефірів з моїм розплаканим обличчя на весь екран. Мені треба заспокоїтись. На мені відповідальність за добробут моїх найулюбленіших людей".

Читайте на тему: Що стало з братами Борисенками, які прославилися на "Фабриці зірок", але зникли зі сцени.

Крім того, крайній пост артистки призвів до хвилі хейту на її адресу, оскільки на опублікованому фото вона позувала в топі із забарвленням військової форми РФ, а не пікселем як у ЗСУ. Юзери були обурені таким вчинком та у коментарях написали, що співачці варто було б подумати над тим, чи варто виставляти подібний кадр.

Фото: instagram.com/vikanablack

Влітку цього року з іменем виконавиці були пов'язані твердження, що вона нібито виїхала до Росії. Про це заговорив блогер Богдан Беспалов, сказавши, що знаменитість "поїхала в країну болот" і "її бачили на одному із закритих заходів у РФ".

"Я думаю, ви всі помітили, що співачка зникла з радарів. Ніхто не знає, де вона. Але, як розповідають наші джерела, є навіть ті, хто бачив Вікторію Сміюху на закритих заходах шоу-бізнесу країни-болота. Поки що це на рівні чуток, але копатимемо далі. Але Сміюха поїхала до країни-болота. Ось вам і зрада, де на неї не чекали", - говорив тоді він.

Згодом Слава Дьомін взяв коментар у Сміюхи та спростував подібні чутки. Під час листування із шоуменом співачка написала, що знаходиться в Україні, але виїжджає за кордон, аби побачитись з рідними. Коментувати "безглузду фальш" та "підтримувати чужий брудний піар" щодо свого виїзду в Росію вона не хоче і не буде, про що також написала Дьоміну.

Про місцеперебування артистки висловлювалася і Слава Камінська, її колишня колега. "Не в Москві вона. Якби ви знали правду, ви заткнули б свої язики в рот і вибачалися б дуже довго", - заявила тоді вона.

Фото: instagram.com/vikanablack

Відомо, що батьки Сміюхи нині мешкають в Італії. У соцмережах можна побачити фото її рідних, де вони показують, як проводять час за кордоном.

Батьки Вікторії СміюхиФото: instagram.com/vitaviktoria19

Сестра співачки Уляна також знаходиться за межами рідної країни. Вона живе у Польщі, і у своєму Instagram ділиться подробицями життя, а також часто викладає сімейні фото. Окрім того, у шапці профілю жінки значиться, що вона є співвласницею бренду українського одягу, також вона називає себе "харків'янкою, яка тимчасово мешкає у Кракові".

Сестра Вікторії СміюхиФото: instagram.com/ylyasha_82

Фото: instagram.com/ylyasha_82

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита