Лайм

Нічого українського: Чмерковський розповів про Тетяну Денисову, яка виїхала в РФ під час війни

Танцюрист прокоментував ситуацію з втечею українки

Українська хореографка Тетяна Денисова у перші дні повномасштабного вторгнення спершу виїхала до Німеччини, а згодом і зовсім перебралася до РФ. Про напад окупантів на нашу країну вона вирішила мовчати, і про її зрадливу позицію висловився танцюрист та колишній герой реаліті "Холостяк" Максим Чмерковський.

У інтерв’ю Анні Олицькій чоловік заявив, що вже давно не вважає свою колегу українкою. Він додав, що під час розмов із Тетяною "відчував її неукраїнські погляди".

Максим ЧмерковськийФото: instagram.com/maksimc

"Якщо досі хтось помилково вважає Денисову українкою – це повна маячня. Я про неї нічого не знав, і про цю ситуацію також, поки ми не познайомилися. Але коли ми познайомилися – це далеко не "Тетяна". Вона абсолютно не "Денисова", ніякого відношення до України не мала", - прокоментував ситуацію чемпіон з латинських танців.

Читайте також: Це кримінальна справа: Влад Дарвін прокоментував втечу режисера Голубкова до Москви.

Чмерковський не приховує, що переїзд танцівниці до країни-агресорки у період війни не став для нього несподіванкою. Єдине, що здивувало його в цій ситуації, - те, наскільки швидко українка змогла проміняти Батьківщину на терористку Росію.

"При спілкуванні від неї не йшло нічого українського. Коли я з нею сидів і спілкувався, це була не та жінка, з якою я спілкуюся в Україні протягом дуже багатьох моїх приїздів. У неї була інша енергія, вона по-іншому дивилась на ці речі. Українці хвилювалися, а вона – ні. Коли вийшло, що вона працює на російському телебаченні, я здивувався, не тому, що це було дивно. А тому, що це було одразу. Я очікував, що вона вкінці кінців там якимось чином там опиниться, але щоб так швидко", – сказав він.

Тетяна ДенисоваФото: instagram.com/tatyanadenysova

На початку повномасштабної війни хореограф намагався допомогти своїй колезі, тому зрада Денисоової стала для нього чимось особистим та дуже образливим: "Мені так само образливо, бо коли все це відбувалося, мені за неї було дуже страшно. Я хвилювався, бо вона опинилась сама. Я думав, що я чоловік – мені легше, а вона тендітна дівчина, за нею потрібно доглядати. Я намагався їй допомогти, потім вона таки поїхала сама, а я залишився".

Читайте на тему: Російський режисер хоче зняти фільм про дітей з Бахмута – раніше він отримував нагороди від Путіна.

Нагадаємо, Тетяна Денисова не лише обрала для себе РФ та її диктаторські наративи, але й отримала російське громадянство – у грудні 2021 року. Про це розповів її колишній обранець Олександр Кривошапко. До слова, він також був не надто здивований проросійською позицією своєї екс-коханої.

Фото: instagram.com/tatyanadenysova

Денисова народилася у Калінінградській області, у сім'ї моряка й виховательки дитячого садочку. У віці двох років разом із батьками переїхала до Севастополя, куди направили працювати її батька.

У десять років почала займатися танцями, а згодом вступила до Ленінградського хореографічного училища ім. А. Ваганової. Однак за сімейними обставинами не закінчила навчання в Петербурзі. Пізніше продовжила навчання в КНУКіМ, де зібрала власний колектив, в якому виступала хореографкою й танцівницею.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України