Лайм

Де зараз Тетяна Денисова, яка була зіркою українських танцювальних шоу, а потім втекла до РФ

Зрадниця відмовилася від громадянства України

Тетяна Денисова - відома хореографка, яка тривалий час працювала в Україні. Свого часу вона була суддею популярного танцювального шоу "Танцюють всі", яке виходило на каналі СТБ, а також брала участь у низці інших програм українського виробництва. Проте у лютому 2022 року, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, жінка забула про українське громадянство та виїхала до країни-агресорки. Що відомо про життя Денисової зараз та чому вона не наважилася підтримати Україну - читайте далі на theLime.

Читайте на тему: Екс-учасник "Дизель шоу" Олег Іваниця у ЗСУ висловився про колишніх колег, які втекли до Росії.

Фото: instagram.com/tatyanadenysova

Денисова викладала хореографію в Київському естрадно-цирковому коледжі, після чого якийсь час працювала у Німеччині разом із групою інших танцівників. У 2009 році вона стала суддею та хореографкою другого сезону проекту "Танцюють всі", і залишалася там наставницею наступні 7 років.

Крім того, Денисова була засновницею студії танцювального колективу "JB ballet" у Німеччині, в якому танцювали лише учасники з України. Наразі залишається невідомим, чи працює студія після втечі жінки в Росію.

Після завершення шоу "Танцюють всі" Тетяна погодилася на участь у російському проекті "Танцы", що виходив на каналі ТНТ. Її колегами тоді стали Сергій Свєтлаков та російський хореограф Мігель.

Попри участь у російських програмах, танцівниця продовжувала працювати і в Україні. Більше того, навіть на початку лютого 2022 року вона знімалася ще в одному українському талант-шоу, прем'єра якого була запланована на березень. Проте через зрадницьку позицію та мовчання канал припинив співпрацю із Денисовою.

Пізніше з'ясувалося, що зірка вже встигла домовитись про зйомки в іншому російському шоу та навіть отримала російське громадянство. У минулому році, у період повномасштабної війни в Україні, на каналі ТНТ вийшло шоу "Новые танцы", у якому знову можна побачити Денисову. Програма вийшла в ефір у січні 2023 року.

Читайте також: Її давно ніхто не сприймає як українку: де зараз співачка з Києва Анна Сєдокова.

Фото: YouTube

У цьому році танцівниця практично зникла з публічного простору. Також у мережі наразі не знайти проекти у РФ, які були б анонсовані за її участі.

Про проросійську позицію хореографки висловлювався її колишній чоловік, український виконавець Олександр Кривошапко. Він нагадав про російське походження екс-обраниці:

"Ви повинні розуміти, що це людина, яка була народжена в Калінінграді. Все життя мешкала в Севастополі, навчалася в Пітері у Ваганівці, і після початку кар'єри в Україні вона ще працювала в Росії. Тому так, після 2014 року можна було її засуджувати. Але враховуючи її таке російське походження, у грудні 2021-го я не помітив нічого, що б мене образило. Я розумів, що людині потрібно розвиватися".

При цьому Кривошапко не приховує свого здивування, адже свого часу, коли він сам їздив працювати до Москви, Тетяна просила його цього не робити, називаючи Росію "країною п****асів, наркоманів і повій".

"Таня мені завжди казала, коли мої ще перші проєкти відбулися, я співпрацював з російським офісом Sony і постійно їздив до Москви. Таня тоді не мала до Москви жодного стосунку. І вона постійно казала мені, цитую: "Сашо, Росія – це країна п*дарас*в, наркоманів і повій". Це її слова. І тому мені дуже прикро, що людина, з якою у мене був шлюб, вимушена жити в настільки неприємній для себе атмосфері", - пригадав Олександр в інтерв'ю Rostyslove Production.

Читайте на нашому сайті: Мій промінчик світла: Олександр Кривошапко показав нову кохану після розлучення з другою дружиною.

Фото: instagram.com/tatyanadenysova

Нагадаємо, з Кривошапком Денисова узаконила шлюб у травні 2011 року, і вже у наступному році подружжя розлучилося, назвавши причиною розставання численні сварки.

Цікаво, що першим чоловіком танцівниці також був українець - акробат Ілля Страхов, з яким вони разом виховують сина Лева. Дитина народилася у 2009 році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття