Лайм

Бодіпозитив на "Міс Всесвіт-2023": медсестра з Непалу вразила фігурою на конкурсі купальників

Жінка зізнається, що знаходить натхнення в подоланні життєвих труднощів

У Сальвадорі продовжується конкурс краси "Міс Всесвіт-2023", і нашу країну на ньому представляє 26-річна Ангеліна Усанова. Нещодавно вже відбувся півфінал, під час якого учасниці продемонстрували дефіле у купальниках.

Представниця Непалу Джейн Гарретт вразила присутніх пишними формами. Вона з'явилася на сцені у купальному вбранні, яке було сіро-фіолетового блискучого відтінку. Одяг підкреслив фігуру жінки та дозволив їй продемонструвати зону декольте. Учасниця впевнено крокувала сценою та не боялася показати оточуючим свою красу. Фото з заходу вже оприлюднили у мережі.

Читайте також: Як виглядає українка Ангеліна Усанова на "Міс Всесвіт-2023": звабливі образи учасниці.

Джейн ГарреттФото: instagram.com/international_poll

Крім того, в рамках заходу Джейн також приміряла довгу зелену сукню, яка була декорована золотими вставками по всій довжині. Виріб мав ефектний виріз внизу та дозволив жінці продемонструвати ноги. Завершили образ вечірній макіяж та об'ємно укладене волосся. У такому вигляді жінка з'явилася на вітальній вечері.

Фото: instagram.com/jadedipika_

Фото: instagram.com/jadedipika_

В інший день підготовки до конкурсу представниця Непалу постала у ефектній сукні світло-блакитного кольору, яка мала напівпрозорі об'ємні рукави. Одяг також мав ефектний виріз в зоні грудей та виріз внизу. Завершили аутфіт прикраси, макіяж та пишні локони.

Читайте на тему: Українка Ангеліна Усанова відповіла, чи спілкується з учасницею з Росії на "Міс Всесвіт".

Фото: instagram.com/jadedipika_

Відомо, що Джейн Гарретт виграла титул "Міс Всесвіт Непал-2023", тому саме їй випала честь представляти свою країну на цьогорічному заході. Жінка працює медсестрою та вчить інших приймати себе такими, як вони є.

"Я рішуча, стійка та щира жінка, яка приймає свою справжню сутність і природу без страху. Мій життєвий досвід зробив мене сильною, сміливою та відважною жінкою, якою я є сьогодні. Найбільше у своєму житті я пишаюся своїм прагненням до саморозвитку. Якби я могла мати якусь надздібність, то це був би телекінез. Мене надихає подолання життєвих труднощів. Якби мені довелося описати себе одним словом, це було б "візіонер". Я найщасливіша, коли мене оточують люди, яких я люблю. Я не можу жити без улюблених книг", - розповідає учасниця про себе. Відповідна інформація опублікована на офіційному сайті "Міс Всесвіт".

Фото: instagram.com/jadedipika_

Нагадаємо, фінал конкурсу краси відбудеться в ніч з 18 на 19 листопада. Переглянути пряму трансляцію можна буде на YouTube-каналі "Міс Всесвіт" – початок о 3:00 ночі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ще одна танцівниця: Лілія Ребрик замилувала мережу відео з двомісячною донечкою

Лілія Ребрик нещодавно втретє стала мамою. Щаслива мама оприлюднила свіжі кадри маленької Аделіни

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена