Лайм

У Вови хороший смак: молода обраниця Остапчука прокоментувала зовнішність його колишніх дружин

Нещодавно шоумен одружився втретє

Третя дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська поспілкувалася у соцмережах з підписниками та відповіла на одне з їхніх питань. Зокрема, 23-річна дівчина висловилася про зовнішність колишніх дружин свого обранця.

У Instagram-stories Полтавська зауважила, що в більшості випадків оминає питання про минуле Володимира, проте цього разу вона вирішила зробити виняток. Хтось із користувачів мережі поцікавився, чи вважає вона красивими екс-дружин Остапчука, на що Катерина дала відповідь "так".

Читайте також: Знайшли кохання не з першого разу: хто з українських зірок найчастіше розлучався.

Фото: instagram.com/poka.tya

"Я ніколи не відповідала на запитання, які стосуються минулого Вови, тому що 99% із них – провокативні і несуть негативний характер. Але на це відповім, хоч і не розумію людину, яка його поставила. Так, красиві. У Вови хороший смак на зовнішність", - написала вона.

Олена Войченко та Володимир ОстапчукФото: instagram.com/olenavoychenko

Нагадаємо, про одруження ведучого втретє стало відомо не так давно. Спершу шанувальники лише підозрювали його у нових стосунках, але він не квапився їх коментувати, а лише робив натяки. Пізніше чоловік все ж представив публіці свою нову кохану, а через якийсь час підтвердив, що узаконив стосунки із нею.

Володимир Остапчук і Христина ГорнякФото: instagram.com/kristygor

Катерина та Володимир познайомилися через соцмережі, коли чоловік звернувся до дівчини за допомогою в одному питанні. Тоді між ними зав'язалася переписка, а через кілька зустрічей обоє зрозуміли, що відчувають симпатію один до одного.

Читайте на тему: Навчила вірити в людей: Володимир Остапчук ніжно привітав кохану з першою річницею.

Шлюб з Катериною - третій для шоумена. До цього він був одружений з юристкою Христиною Горняк, з якою розлучився близько року тому. Дітей у пари не було. Першою дружиною Остапчука була Олена Войченко, з якою він прожив 13 років. Разом колишні закохані виховують двох дітей: сина Евана-Олександра та доньку Емілію. Його колишня обраниця з дітьми наразі мешкає за кордоном.

Володимир Остапчук і Катерина ПолтавськаФото: instagram.com/vova_ostapchuk

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували