Лайм

Адель вдруге вийшла заміж: що відомо про особисте життя 35-річної співачки

Знаменитість має сина від попередніх стосунків

Відома британська виконавиця Адель, яка у вересні 2021 року вперше показала свого бойфренда Річа Пола, вийшла за нього заміж. Як відомо, обранець зірки є спортивним агентом, і про їхній можливий шлюб шанувальники пліткували вже кілька місяців.

Радісною звісткою співачка поділилася під час зйомок комедійного телешоу свого друга Алана Карра в Лос-Анджелесі. На питання чоловіка про заміжніх у залі артистка несподівано вигукнула, що вона відноситься до їх числа. Це також підтверджують і глядачі, передає видання Daily Mail.

Читайте також: Адель розповіла, як схудла на 45 кг після розлучення.

Адель і Річ Пол у лютому цього рокуФото: Getty Images

"Я був сьогодні ввечері на комедійному шоу Алана Карра, і в залі була Адель. Алан запитав, чи хтось із присутніх нещодавно одружився, і Адель крикнула: "Я!" - ділиться подробицями очевидець подій.

Окрім того, як повідомляють інші присутні у залі, виконавиця почувала себе вільно та розкуто у висловлюваннях, оскільки прийшла на комедійне шоу до свого найкращого друга. "Їй було байдуже, чи люди знали, що вона була там, вони найкращі друзі", - каже один із гостей у залі.

Свої стосунки зі спортивним агентом Річем Полом Адель афішувала не надто активно. І поки громадськість пліткувала про їхній можливий шлюб, чоловік висловився про цю ситуацію. "Ви можете говорити все, що завгодно. Я не той тип людини, яка виставляє особисте життя. Це не для ЗМІ", - сказав він у жовтні.

Читайте на тему: Зі мною на всіх концертах: Ірина Білик показала, як прихильник зробив їй пропозицію просто на сцені.

Фото: instagram.com/adele

Для Адель цей шлюб є другим. Нагадаємо, у період з 2018 по 2021 роки вона була у законних стосунках із Саймоном Конекі, від якого народила сина у жовтні 2012 року. Хлопчика назвали Анжело Джеймс Конекі. У квітні 2019 закохані оголосили про розставання, проте офіційний шлюб вони розірвали лише через кілька років.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття