Лайм

Зі мною на всіх концертах: Ірина Білик показала, як прихильник зробив їй пропозицію просто на сцені

Зірка заінтригувала підписників

Співачку Ірину Білик покликали заміж під час одного з її концертів. Шанувальник піднявся на сцену, опустився на одне коліно та освідчився артистці.

Чоловік також подарував виконавиці величезний букет червоних троянд і справжню обручку. Під час освідчення він пообіцяв Білик "любов, вірність та щастя" у стосунках, а також запитав, чи вийде вона за нього. Про цю ситуацію співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Іра на мене ображена: Слава Дьомін розповів про конфлікт із Білик.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Спершу знаменитість розгубилася та не знала, яку відповідь дати прихильнику. Проте зрештою за якусь мить підготувала для нього відповідь: вона зауважила, що ключовою для неї у стосунках є чесність. "Напевно, всі можуть подумати, що ми в якомусь шоу. Для мене кохання, це і вірність, чесність. Обов'язково чесність. Мені б дуже хотілось мати такого чоловіка, як ти. Але ж ми зовсім незнайомі, але я просто бачу тебе в залі і я дуже щаслива, коли ти зі мною на всіх концертах. І зараз я подумала, ну це буде неправильно, сказати людині, яка мене кохає, яка мені теж подобається, до речі. Це буде дуже неправильно сказати "ні", - сказала вона.

Також у підписі до ролика артистка поцікавилася, чи варто виходити заміж наосліп: "Давно ніхто не робив мені пропозицію руки і серця! Як вважаєте, чи можна виходити заміж наосліп? Що порадите?".

Тим часом користувачі мережі взялися відповідати на питання Білик та висловлювати свою думку з цього приводу. Хтось пише про те, що таке рішення може призвести до небажаних наслідків, тоді як інші зазначають, що навпаки, спонтанні рішення бувають найкращими.

Читайте на тему: Це ганьба для нього: Ірина Білик розлютилася на колишнього чоловіка через концерт у Москві.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Нагадаємо, у мережі часто пліткують про те, що Ірина Білик відновила романтичні стосунки з Дмитром Коляденком, з яким зустрічалася кілька років. У 2007 році вона вийшла заміж за хореографа Дмитра Дікусара, який нині служить у ЗСУ. Через кілька років офіційного шлюбу вони оголосили про розрив.

У 2015 році артистка вийшла заміж за російського продюсера, фотографа і художника азербайджанського походження Аслан Ахмадов. У шлюбі у пари народився син Табріз. Хлопчик з'явився на світ за допогою сурогатного материнства. У кінці квітня 2021 року знаменита українка заявила, що розлучається з Ахмадовим.

  • У травні минулого року Ірина Білик випустила чуттєву пісню "Кордони", яку присвятила людям, які чекають з війни своїх коханих.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil