Лайм

Акторка Сьюкі Вотергаус повідомила, що вагітна від Роберта Паттінсона

Закохані разом з 2018 року

Британський актор Роберт Паттінсон, який зіграв головну роль у фільмі "Бетмен" Метта Рівза, вперше стане батьком. Його обраниця, акторка і модель Сьюкі Вотергаус повідомила про вагітність.

Зробити це дівчина вирішила у небанальний спосіб. Зокрема, в рамках виступу на фестивалі Corona Capital, що відбувся у Мехіко, вона вийшла на сцені в обтислому вбранні з блискітками, чобітках та шубі. Сьюкі зі сцени почала говорити з публікою та заявила, що хотіла відволікти їхню увагу від своєї вагітності, однак вона пожартувала, що їй це навряд чи вдалося.

Читайте також: "Холостяк" Макс Михайлюк та його вагітна дружина креативно оголосили стать майбутньої дитини.

Роберт та Сьюкі у грудні минулого рокуФото: Getty Images

"Я подумала, що одягну сьогодні щось із блискітками, щоб відволікти вас від чогось ще, що в мене відбувається. Невпевнена, чи спрацювало", - сказала Вотергаус та продемонструвала свій кругленький животик. Відео цього моменту вже опублікували в мережі.

Про стосунки Вотергаус та Паттісона відомо не так багато. Закохані зустрічаються з 2018 року, а перші чутки про ймовірну вагітність дівчини почали з'являтися ще у минулому місяці - саме тоді уважні шанувальники помітили її кругленький животик. Проте на той момент ні модель, ні актор ніяк не реагували на подібні підозри. Наразі, схоже, нарешті пара вирішила роз’яснити ситуацію та розкрити свій секрет громадськості.

Читайте на тему: Ріанна вперше показала новонародженого сина і розкрила його ім'я: фото.

Нагадаємо, Роберт Паттінсон – 37-річний британський актор, модель та музикант. Найбільше він запам'ятався шанувальникам за яскравою роллю Едварда Каллена у кіноадаптації бестселера "Сутінки", автором якого є Стефані Майер. Також знаменитість зіграв Седрика Дігорі у фільмі "Гаррі Поттер і кубок вогню", Ніла у фільмі Крістофера Нолана "Тенет" та Бетмена у однойменній екранізації Метта Рівза.

У 2009 році Паттінсон почав зустрічатися зі своєю колегою, акторкою Крістен Стюарт, з якою познайомився на зйомках фільму "Сутінки". У 2012 році вони оголосили розлучення - тоді йшлося про те що, Стюарт зрадила Роберту з режисером фільму "Білосніжка та мисливець" Рупертом Сандерсом. У вересні 2014 зірка почав зустрічатися з виконавицею Талією Барнетт, більш відомою під псевдонімом FKA twigs. У жовтні 2017-го вони розійшлися.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації