Лайм

Пишаюся і люблю: колишня дружина Дзідзьо з ніжністю привітала його з 40-річчям

20 листопада музикант відзначає ювілей

Колишня дружина виконавця DZIDZIO (справжнє ім’я - Михайло Хома) привітала його з 40-річчям. На честь свята співачка SLAVIA опублікувала зворушливий допис в Instagram.

Так, виконавиця оприлюднила ролик, де можна побачити архівні світлини колишніх закоханих. У підписі до відео екс-обраниця знаменитості зауважила, що вони "багато чого пройшли разом" і назавжди залишиться один для одного "першим чоловіком та дружиною".

Читайте також: Неймовірна історія: DZIDZIO приїхав у гості до жінки, син якої задонатив на ЗСУ 7 000 євро.

Фото: instagram.com/slavia_official

"Коли, як не зараз, у твій день…Михасику, з ювілеєм! Аж не віриться, бо я ще досі та юна, 17-річна… А ти завжди хотів бути старшим. Ти був старшим. Ментально. Ти вирізнявся серйозністю з-поміж однолітків. Ти мислив по-дорослому. Тобі хотілося подорослішати ззовні. Ти не любив свої фото в юності, де в тебе стирчать ребра… Фото ще багато, спогадів ще більше… Єдине залишиться незмінним назавжди: шлях, який ми пройшли разом. Перший гурт, студія…Перша квартира, машина…Перші великі успіхи…Ми назавжди залишимося одне для одного першими чоловіком та дружиною…", - написала артистка.

Більше того, жінка не стала приховувати, що пишається своїм колишнім обранцем та продовжує його любити, а також додала що "частка її душі завжди буде з ним". Наостанок SLAVIA побажала своєму екс-партнеру "кохати та бути коханим", а також "знаходити час для творчості": "Пишаюся тобою, люблю. Частка моєї душі завжди з тобою. Живи, як відчуваєш. Твори, що хочеш. Люби, кого любить серце".

Читайте на тему: З такими пораненнями не виживають: Михайло Хома розповів, як ледь не втратив друга після ракетного удару під Львовом.

Фото: instagram.com/slavia_official

Нагадаємо, про розлучення DZIDZIO та SLAVIA стало відомо у 2021 році. Саме тоді закохані оголосили розставання після стосунків, що тривали близько 20 років (з них близько 8 років - в офіційному шлюбі). Проте, навіть попри розрив, їм вдалося зберегти дружні відносини та розійтися без скандалів.

"Ми прожили дуже великий відрізок життя, ми зустрілися дітьми. Зрозуміло, що на цьому етапі нам краще відпустити один одного для того, щоб бути щасливими, щоб розвиватися. Деколи можна заблукати і не зрозуміти, а тут ми сіли чесно за стіл і подивилися в очі, що настав час йти різними дорогами", - висловлювався про розлучення з дружиною Михайло.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil