Лайм

Що стало з Катериною Лозовицькою - переможницею "Холостяка-12", яка розійшлася з героєм після шоу

Як живе та з ким зустрічається модель

Катя Лозовицька – українська фотомодель, яка перемогла у шоу "Холостяк-12" з Алексом Топольським. Стосунки з героєм реаліті у дівчини не склалися, але невдовзі після проекту їй вдалося зустріти нове кохання. З ким зустрічається переможниця 12 сезону і де живе під час повномасштабної війни - далі у матеріалі theLime.

Читайте також: Катя Лозовицька відповіла на закиди, що її перемога в шоу "Холостяк" проплачена.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Катерині Лозовицькій 27 років, вона родом із Києва. У дитинстві Катя захоплювалася бальними танцями та займала призові місця. З 15 років працює фотомоделлю та об'їздила вже півсвіту. Українка знімалася для різних брендів, але найчастіше запрошують її для реклами весільних суконь.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Лозовицька вивчилася на юриста у Київському національному лінгвістичному університеті. Також вона здобула освіту у сфері готельного та ресторанного бізнесу в Іспанії. На "Холостяку" Катя зізнавалася, що мріє відкрити власну кав'ярню.

На проекті модель була стримана і ніколи не вступала в конфлікти з рештою учасниць. Це й привабило Алекса, який у фіналі вручив їй каблучку.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Стосунки Топольського та Лозовицької після "Холостяка" тривали лише місяць, після чого кожен із них озвучував свою версію розриву. Катя говорила, що Алекс не приділяв їй уваги і не був зацікавлений у стосунках. Герой шоу заявляв, що переможниці потрібен багатий чоловік старшого віку, який ставитиме її у пріоритет.

Читайте також: Дзвонив не в дуже тверезому стані: переможниця "Холостяка" розповіла, як Топольський хотів її повернути.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Катя переїхала до Польщі. Там у дівчини почалися нові стосунки, про які вона часто розповідає в Instagram. Обранцем Лозовицької став хлопець на ім'я Володимир, який підкорив модель своїм розумом.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

"Він розумніший, ніж я. Ми один одного чомусь вчимо, тобто йому є чому повчитися у мене, тому що у нас досить різний життєвий досвід, а мені точно є, чому повчитися у нього, - розповідала Катерина. - Він мудрий чоловік. Він чоловік. Він спокійний, врівноважений, впевнений, йому нікому нічого не треба доводити".

За кілька місяців стосунки пари перейшли на новий етап – Катерина та Володимир стали жити разом в орендованій квартирі у Варшаві. Лозовицька з бойфрендом часто мандрує, через що стикається з хейтом у соцмережах. Не всім підписникам подобається те, що модель їздить світом, тоді як в її рідній країні йде війна.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

"Люди (або переважно боти з порожніх сторінок), які починають виписувати мені цей зашквар, можете навіть не намагатися. Я звичайна дівчина, яка просто хоче бути щасливою. І я не збираюся за це виправдовуватися. Як і за те, що продовжую жити, коли в Україні війна... Все, що я можу робити для країни та армії, я роблю, - відповідала українка хейтерам. - Я розумію, що багатьом більше подобалася Катя з драматичною історією стосунків на всю країну, ніж Катя, яка просто щаслива. Але вже як є. Тому прошу залишити свою токсичність при собі. А гроші за оплачені коменти ботам скинути на ЗСУ".

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

У серпні цього року Катя Лозовицька пробувала свої сили на конкурсі "Міс Всесвіт Україна-2023". Дівчині не вдалося представити Україну на "Міс Всесвіт" - до Сальвадору поїхала киянка Ангеліна Усанова, яка потрапила до числа півфіналісток.

Читайте також: Берегиня-мати: образ українки на конкурсі "Міс Всесвіт-2023" обурив російську пропаганду.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Дізнайтеся, що сталося з "Холостяком" Алексом Топольським: переїхав у Таїланд і шукав роботу актора.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності