Лайм

Коли дивитися фінал "Дитячого Євробачення-2023" і хто представить Україну

Загалом на заході виступлять представники 16 країн

У Ніцці відбулася Церемонія відкриття "Дитячого Євробачення-2023". Під час заходу було визначено порядок виступів, і з'ясувалося, що учасниця від нашої країни, 9-річна виконавиця Анастасія Димид, вийде на сцену під номером 3.

Відкриє фінал представник Іспанії, слідом за ним свій музичний номер продемонструє Мальта , а після неї – Україна. Завершать конкурс представники Нідерландів. Всього на "Дитячому Євробаченні" виступлять 16 країн, передає "Суспільне".

Читайте також: Радянське "Інтербачення": Росія хоче створити власний конкурс, який стане аналогом "Євробачення".

Порядок виступів учасниківФото: t.me/suspilne_eurovision_ukraine

Нагадаємо, дитячий пісенний захід пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться 26 листопада в Палаці Нікайя, що розташований у Ніцці.

Нашу країну цьогоріч представляє Анастасія Димид з піснею "Квітка". Композицію написала Світлана Тарабарова, яка є музичною продюсеркою Нацвідбору на "Дитяче Євробачення". "Квітка" має динамічний приспів, а етнічні мотиви дозволяють маленькій україночці продемонструвати присутнім у залі весь свій вокальний потенціал. Другий куплет пісні написаний англійською мовою.

Димид здобула перемогу у Нацвідборі на "Дитяче Євробачення" за результатами онлайн-голосування глядачів та оцінюванням журі. Від судді вона отримала 4 бали, а від глядачів - 5. Таким чином її загальний результат становив 9 балів, що дозволило дівчинці посісти перше місце.

Читайте на тему: Нацвідбір на "Євробачення 2024": у фінал пройшли 10 артистів, ще одного оберуть глядачі.

Анастасія ДимидФото: suspilne.media

Окрім участі у Нацвідборі на "Євробачення", артистка також виступала на "Чорноморських іграх", де була півфіналісткою, та брала участь у концерті "Національна легенда-2023" - на заході вона разом зі Світланою Тарабаровою заспівала пісню "Повертайся живим".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа