Лайм

Навколо все горіло: Віталій Козловський розповів про обстріл, який пережив із побратимами

Артист презентував пісню, яку присвятив іншим захисникам

Віталій Козловський - виконавець та військовослужбовець, який продовжує боронити рідну країну разом з іншими захисниками. У соцмережах він час від часу ділиться подробицями своєї служби, а також показує фото та відео. Цього разу артист розповів, як з побратимами пережив страшний обстріл.

У своєму блозі в Instagram чоловік зазначив, що окупанти накривали їх снарядами майже три години поспіль. Тоді українські захисники гадали, що можуть не пережити цього. Козловський написав, що довкола все горіло, на тлі було чутно гучні вибухи, а земля під ногами тряслася. "Тієї ночі нас було в бліндажі п'ятеро. Наші позиції 2,5 години крили снарядами. Навколо все горіло, земля сипалась на голову. Хтось молився, хтось закурив, хтось писав повідомлення своїм…", - йдеться у публікації.

Читайте також: Подруга Козловського відповіла на закиди про те, що він пішов на фронт попіаритись.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Далі виконавець зазначив, що зранку, коли військовослужбовці повиходили з бліндажа, то побачили навколо все випаленим та зруйнованим, поруч із тим місцем, де вони перебували, влучив снаряд. Віталій зізнається, що такі небезпечні ситуації змінюють свідомість назавжди:

"Пережили. Настав ранок. Вийшли, а густий ліс довкола випалений і потрощений вщент. Миші, які до цього бігали по нас щоночі, валяються на землі контужені. Найближча вирва від снаряда - в семи метрах від нашого бліндажа. Але найголовніше - усі живі. І навіть віднаходимо в собі сили жартувати. Те, що відбувається в голові, коли думаєш, що це вже кінець, змінює свідомість назавжди".

Після повернення до столиці артист розповів цю історію своєму другу-композитору, і разом вони створили пісню "Навкруги". Співак присвятив цю композицію своїм побратимам, які були поруч з ним тієї страшної ночі. Окрім того, він оприлюднив кадри з того місця, де відбувся обстріл.

"Повернувшись до Києва, поділився пережитим з другом композитором і за ніч, під враженням від почутого, народилася ця пісня "Навкруги". Я присвячую її побратимам, разом з якими ми відчули смерть дуже близько", - також говориться у пості.

Читайте на тему: Вигоди нема: продюсер Ясинський заявив, що Кондратюк хоче ускладнити життя Козловському.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, Козловський пішов захищати країну після отримання повістки влітку цього року. Після навчань на полігоні він став частиною Національної гвардії України, однак через три місяці повідомив, що переходить служити до іншої частини. Пізніше представниця музиканта запевнила, що він залишається діючим військовим і продовжує служити, але вона не уточнила, в якій саме структурі. Сам чоловік поки теж не поспішає афішувати цю інформацію.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють