RU  UA

Дізнатися

Наша сім’я стане більшою: зірка "Жіночого Кварталу" Аліна Блажкевич повідомила про вагітність

Акторка поділилася приємною звісткою

Через три роки після весілля комедійні актори Аліна та Роман Блажкевич вперше стануть батьками. Про майбутнє поповнення у сім'ї коміків повідомила сама артистка.

На особистій сторінці в Instagram вона опублікувала фотографії з округлим животиком і повідомила, що скоро їхня сім'я стане більшою і шумнішою. Подробиці вагітності Аліна розкривати не стала. Єдине, що зрозуміло з публікації майбутньої мами, що перші місяці її мучив токсикоз.

Читайте також: Бився до останнього: гуморист "Ліги Сміху" Роман Іваненко загинув на фронті.

Фото: instagram.com/alinablazhkevych

"Всім привіт, хто давно не бачив мене вживу. В мене маленькі новини. Я "при надії". При надії, що скоро наша сім’я стане трошки більшою та шумнішою. При надії, що все буде добре. При надії, що токсикоз не повернеться. Отакі у мене справи", - написала зірка "Жіночого Кварталу" та "Ліги Сміху".

Фото: instagram.com/alinablazhkevych

Аліна Блажкевич (до заміжжя - Гордієнко) - учасниця команди "Тріо різні та ведуча". На "Лізі Сміху" Аліна познайомилася з Романом, який грав за команду "Де Рішельє". Нині хлопець працює сценаристом і пише жарти для "Жіночого Кварталу", з яким виступає його дружина.

"Ми познайомилися на першому фестивалі "Ліги Сміху" в Одесі, але після цього якось не спілкувалися. Коли знову зустрілися за рік, ми вже зблизилися, і все закрутилося", - розповідала Аліна.

Пропозицію руки та серця Блажкевич зробив під час зйомок "Літнього кубка" в Одесі у липні 2019 року. Через рік пара коміків зіграла весілля. Свято кохання пройшло на панорамному даху одного із закладів Києва.

Фото: instagram.com/alinablazhkevych

Тим часом блогерка Саша Бо народила третю дитину і показала її перші фото.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации