Лайм

Віра Кекелія вперше показала обличчя молодшого сина, якому виповнився рік: фото

Колеги та шанувальники артистки приєдналися до вітань

Українська виконавиця Віра Кекелія у 2022-му вдруге стала мамою – вона народила хлопчика, якого разом з чоловіком вирішила назвати Матвій. 4 серпня малюк святкує свій перший день народження, і з цієї нагоди зіркова матуся вперше показала підписникам його обличчя.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість оприлюднила кілька відповідних кадрів. На фото артистка позувала зі старшим та молодшим синами. Родина постала на вулиці, а поруч з ними можна розгледіти різнокольорові кульки. "Рік нашому любому", - лаконічно підписала теплі сімейні кадри Кекелія.

Читайте також: Матвійко допоміг: Віра Кекелія розповіла, як народження другої дитини врятувало її шлюб.

Фото: instagram.com/kekeliavera

1-річний Матвій на фото був зображений у мами на руках. Малюк не захотів дивитися в об’єктив фотографа, натомість увагу іменинника привернули святкові кульки. У коментарях колеги та шанувальники привітали хлопчика зі святом та побажали йому довгого щасливого життя під мирним небом.

Фото: instagram.com/kekeliavera

На честь дня народження своєї дитини Кекелія, схоже, вирішила зробити виняток і вперше показати аудиторії обличчя малюка. Адже раніше вона публікувала фото з сином, на яких він позував лише зі спини.

Нагадаємо, Віра Кекелія - українська співачка, суперфіналістка вокального шоу "Голос країни-7", учасниця гумористичного проекту "Жіночий Квартал" студії "Квартал 95". Артистка перебуває у шлюбі із Романом Дудою, з яким познайомилася на шоу "Голос країни". У 2017 році закохані зіграли весілля. Первісток пари народився в 2020-му у Києві.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії