Лайм

Нарешті зустрілися: блогерка Саша Бо народила третю дитину і показала її перші фото

Молода мама поділилася своєю радістю

Саша Бо (Олександра Тарнавська), яка розповідала, що її вагітність протікає з аномалією, стала мамою втретє. Блогерка народила доньку і одразу показала її фото в Instagram.

Молода мама опублікувала перші знімки новонародженої і повідомила, що назвали дівчинку Вірою. Крихітка з'явилася на світ увечері 21 листопада. "Вчора о 21:45 ми нарешті зустрілися", - написала Саша і додала, що донька народилася вагою 2330 г і зростом 49 см.

Читайте також: "Холостяк" Макс Михайлюк та його вагітна дружина креативно оголосили стать майбутньої дитини.

Фото: instagram.com/sashaabo

На приємну новину в коментарях відреагували колишнє подружжя Даша Квіткова та Нікіта Добринін, які після розлучення виховують сина Лева, акторка Наталка Денисенко, блогерка та дизайнер Аліна Френдій, актор і телеведучий Богдан Буше та багато інших.

Фото: instagram.com/sashaabo

Під час вагітності Саші Бо поставили діагноз ЄАП (єдина артерія пуповини). Особливість, коли в пуповині всього одна артерія замість двох, зустрічається у менше ніж 1% усіх вагітностей. Тоді лікарі пояснили дівчині, що через таку особливість дитина народиться здоровою, але маленькою.

Фото: instagram.com/sashaabo

Батьком Віри став стоматолог Платон Тарнавський, за якого Саша Бо вийшла заміж у вересні минулого року. Також дівчина має двох синів – Данила та Євгена – від попереднього шлюбу з блогером Ігорем Пустовітом, з яким зі скандалом розлучилася у 2021 році.

Блогерка зізнавалася, що не хотіла, щоби чоловік був присутній при народженні дитини, але коханий умовив її на спільні пологи.

"До недавнього часу я і чути нічого не хотіла про партнерські пологи, але Платон був категоричним. Сказав, що не може просто стояти в коридорі, поки я "страждаю". І що все контролюватиме, тому що він і сам лікар. Каже, що буде дивитись за мною, за всіма лікарями та медсестрами, щоб зі мною добре поводилися. Тут я попливла і повністю змінила свою думку", - розповідала Тарнавська.

Фото: instagram.com/sashaabo

Нещодавно зірка "Дизель шоу" Олег Іваниця, який служить у ЗСУ, став батьком вчетверте.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита