Лайм

Український актор Олександр Крижанівський помер після серцевого нападу у віці 66 років

У чоловіка залишилися дружина та син

На 67-му році життя помер український актор театру і кіно, театральний режисер, заслужений артист України Олександр Крижанівський. Трагічною звісткою на своїй сторінці у Facebook поділився його син.

"Друзі, мій батько, Олександр Крижанівський, сьогодні ввечорі помер від інфаркту та супутніх ускладнень. Прощання відбудеться найближчими днями в місці якому він присвятив останні 25 років свого життя - Театр на Печерську. Дату та час повідомимо пізніше", - написав він 21 листопада.

Читайте також: Помер український актор Сергій Гладков – зірка гумористичної передачі "Каламбур".

Помер Олександр Крижанівський Фото: facebook.com/TheatrePechersk

У театрі, де довгі роки працював артист, прокоментували втрату. Колеги висловили співчуття сім'ї: сину Володимиру Крижанівському та дружині-акторці Тамарі Плашенко.

"Сьогодні ми осиротіли…Наш Олександр Володимирович помер. Щодо прощання повідомимо трохи пізніше. Висловлюємо найглибші співчуття дружині, Тамарі Олександрівні та синові Володимиру. Обіймаємо. Тримаємося", - сказано в дописі.

Дружина та син Олександра Крижанівського Фото: facebook.com/tplashenko

Дружина Олександра Крижанівського зворушливо вшанувала пам'ять чоловіка, оновивши фото свого профілю на щемливий знімок з коханим.

Фото: facebook.com/tplashenko

Олександр Крижанівський народився 13 жовтня 1957 року у Києві. У кіно знімався з 1994 року. Помітними його роботи стали у фільмах "Повернення Мухтара", "Нюхач-2", "Незламна", "За законами воєнного часу", "Швабра" та багатьох інших.

З кінця 90-х Крижанівський обіймав посаду режисера та художнього керівника Нового драматичного театру на Печерську. У 2018 році отримав звання Заслуженого артиста України.

У вересні помер автор хіта "Змащений кабанчик" - Володимир Єфімов з гурту "Степ".

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа