Лайм

Меттью Перрі поховали на приватній церемонії через 6 днів після його смерті: фото і відео

Як пройшло прощання з актором

У Лос-Анджелесі поховали актора Меттью Перрі, який помер у віці 54 років. Церемонія прощання відбулася через шість днів після його смерті та була закритою для преси та шанувальників.

Як пише Page Six, зірку серіалу "Друзі" в останню путь провели 3 листопада. Панахида пройшла у Меморіальному парку Форест-Лоун у районі Голлівудських пагорбів Лос-Анджелеса. На цьому цвинтарі свій вічний спокій здобули багато світових зірок, серед яких Майкл Джексон, Елізабет Тейлор, Керрі Фішер, Пол Уокер.

Читайте також: Спустошені втратою: актори серіалу "Друзі" зробили спільну заяву про смерть Меттью Перрі.

Фото: Getty Images

Символічно, що Меморіальний парк розташований навпроти студії Warner Bros., де знімався культовий серіал "Друзі", і де Меттью Перрі роками смішив людей своїм персонажем Чендлером Бінгом.

За даними видання, попрощатися з актором прийшли його рідні та колеги по ситкому, а саме - Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Девід Швіммер та Ліза Кудроу.

На церемонії прощання були присутні батько актора, Джон Беннетт Перрі, і його вітчим Кіт Моррісон. Декількома днями раніше на цвинтарі Форест-Лоун були помічені сестри Меттью, його мати Сюзанна Перрі з чоловіком, які готувалися до жалобного заходу.

Нагадаємо, Меттью Перрі помер 28 жовтня. Тіло актора знайшли у джакузі в його будинку в Лос-Анджелесі. Після проведеного правоохоронцями обшуку в оселі знаменитості виявили рецептурні препарати.

Експерти проведуть токсикологічну експертизу, щоб з'ясувати, чи були в організмі Меттью наркотики на момент його смерті. Перрі не приховував, що боровся з наркотичною та алкогольною залежністю, зокрема під час зйомок "Друзів".

Раніше колишня наречена Меттью Перрі зізналася, що покійний актор "Друзів" завдав їй величезного болю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа