Лайм

На могилі Руслани Писанки, життя якої забрала онкологія, встановили пам'ятник: фото

Життя зірки обірвалося у Німеччині, а пізніше її прах перевезли до України

17 листопада акторці та ведучій Руслані Писанці могло б виповнитися 58 років. На жаль, її життя забрала онкологія, і не допомогло навіть лікування за кордоном. У день народження зірки на Берковецькому цвинтарі, розташованому у столиці, відбулося освячення її пам'ятника.

Чоловік, друзі та рідні зібралися разом, аби вшанувати пам'ять зірки. Митрополит Переяславський і Вишневський Олександр Драбинко провів заупокійну літію та освячення пам'ятника. Фотографії, а також коментар чоловіка Писанки Ігоря публікує видання OBOZREVATEL. Відомо, що на кладовищі були присутніми режисерка Наталка Ворожбит, телеведучі Єгор Гордєєв і Руслан Сенічкін, директорка департаменту ранкового мовлення "1+1" Юлія Жмакіна.

Читайте також: Не хотів розуміти: чоловік Руслани Писанки розповів, як дізнався про її діагноз.

Фото: obozrevatel.com

У коментарі виданню Ігор Ісаков розповів, що переживав стосовно того, що майстри можуть не встигнути зі виготовленням пам'ятника до дня народження Писанки, проте плани все ж вдалося реалізувати та встановити виріб вчасно. Також він пригадав, як святкував дні народження з коханою:

"Зазвичай ми ніколи не святкували вдома. Чомусь так припадало, що Руся в цей день була на гастролях або на зйомках. Коли вона працювала не в Києві, то я їхав до неї. Але зізнаюся, останні роки дні народження Русі були не такими веселими, як хотілося, бо вона народилася 17 листопада, а її рідний брат – помер 18. Самі розумієте".

Фото: obozrevatel.com

Нагадаємо, напередодні повномасштабної війни Писанка отримала травму ноги під час вистави. Пізніше, уже у період вторгнення, вона виїхала до Німеччини на лікування, де і дізналася про свій страшний діагноз – онкологія, яка швидко прогресувала.

Читайте на тему: Називала "болячкою": Наталія Ворожбит згадала, що Руслана Писанка говорила про свою важку хворобу.

Фото: obozrevatel.com

Коли життя знаменитості обірвалося, її чоловік Ігор перевіз прах покійної додому в Україну. Відомо, що якийсь час він знаходився у крипті Свято-Преображенського собору, де є невеликий колумбарій. Однак нещодавно з'ясувалося, що пізніше Ісаков перепоховав Руслану та її маму на Берковецькому кладовищі. Там також поховані інші рідні ведучої - тато брат, дідусь з бабусею.

Фото: obozrevatel.com

  • Вилікуєшся і повернешся: раніше чоловік Руслани Писанки розповідав, як умовляв дружину їхати до Німеччини.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля