Лайм

Дуже погана історія: друг Олега Винника заявив, що співака обдурили шахраї-псевдоволонтери

Артист передав їм велику суму грошей

У червні 2023 року Олег Винник дав перше інтерв'ю за час повномасштабної війни, після чого знову зник із публічного простору. Співак відповідав сумбурно і розпливчасто, тому українці не дуже багато дізналися про його загадкову хворобу, конфлікт із колишнім продюсером та перспективи повернення в Україну.

Читайте також: Він трохи не в собі: продюсер Ясинський прокоментував інтерв'ю Олега Винника.

Фото:

Друзі Олега Винника наполягають, що хоча співак і не спілкується зі своїми шанувальниками під час війни, все ж таки допомагає українській армії. У розмові з блогером Rostyslove Production друг співака, поет-пісняр Петро Мага, розповів, що в Україні Винник став жертвою шахраїв, які видавали себе за волонтерів.

"У Олега Винника сталася дуже погана історія. Він передав гроші псевдоволонтерам, які їх вкрали, а потім йому погрожували. Сказали: "Приїдеш - ми тобі голову відстрелимо". І таке було, - заявив він. - Велику суму взяли, ніби на машини, і зникли з грошима. Ми намагалися їх знайти, але кому війна, а кому мати рідна".

Хоча Олег Винник в інтерв'ю говорив, що виїхав з України 26 лютого 2022 року і "вивіз із собою дуже багато людей", Мага стверджує, що на момент початку повномасштабного вторгнення співак перебував за межами країни.

Читайте також: Це не Олег: мережу обурив новий кліп з "клоном" Винника.

"Коли почалася війна, Олег проходив дуже серйозне лікування. Не в Україні і, наскільки я знаю, навіть не в Німеччині. Нічого не можу говорити, тому що це його справа і його таємниця", - сказав він.

Нині Олег Винник живе у Німеччині, резидентом якої є. Співак розповідав, що прожив там 23 роки і має лише закордонний паспорт, оскільки звичайний паспорт України у нього забрали, коли на початку 2000-х він став на постійний облік у консульстві. Також Винник вперше за 10 років кар'єри розповів про свого сина та назвав ім'я дружини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита