Лайм

Не хоче ніяк: дружина Віктора Павліка повідомила про його відмову від операції на серці

Раніше дівчина говорила, що операція планувалася на цю осінь

У липні цього року стало відомо, що співак Віктор Павлік має проблеми із серцем, через що "ходить під ризиком раптової смерті". Тоді артист розповів, що через цю ваду заборонили відвідувати у лазню, і що операції зі зміни клапана не оминути.

Через кілька місяців Катерина Репяхова, обраниця музиканта, відповіла на питання про операцію. Зокрема, під час спілкування із підписниками вона зазначила, що чоловік відмовляється від медичної допомоги. "Йому треба робити операцію на серці, але він не хоче ніяк", - написала вона.

Читайте також: Думала, що помру: дружині Тимура Мірошниченко довелося викликати швидку посеред ночі.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Прокоментувати цю тему дівчина вирішила після того, як у Instagram-stories повідомила, що "настав день якого вона дуже боялася". Коли хтось із юзерів поцікавився, чи пов’язано це з операцією артиста, Катерина пояснила: "Настав день якого я боялася найбільше. Чоловік поїхав на гастролі, тепер все на мені".

Фото: instagram.com/repyahovakate

Відомо, що проблеми із серцем у Віктора Павліка є вродженими. Вони передалися генетично, оскільки у його матері була подібна ситуація. Причина ризику у тому, що один із клапанів вийшов з ладу, тому потрібна операція.

Нагадаємо, у травні цього року Репяхова розповідала, що у її чоловіка з'явився біль у руці, і потрібне лікування, аби не погіршувалася ситуація. Згодом Катерина поділилася, що становище, на жаль, змінилося у гіршу сторону і, ймовірно, ніяк не обійдеться без медичного втручання. Вона зазначала, що спершу вони хочуть спробувати полікувати руку ударно-хвильовою терапією.

У липні після обстеження з'ясувалося, що музикант народився із пороком серця. Щоб виправити ситуацію, йому потрібно поставити штучний клапан. Також, раніше коментуючи цю ситуацію зі здоров'ям свого чоловіка, Репяхова писала, що має передчуття, що все буде добре. Вона ділилася, що не хоче вірити в погане і планує у майбутньому ще народити донечку від коханої людини.

Читайте на тему: Віктор Павлік показав старшого сина і дорослого онука Давида: як виглядає сім'я співака.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Віктор Франкович, як виявилось, народився із пороком серця, як і його мама. І наразі з віком один із клапанів вийшов з ладу, не виконує свою функцію, і треба ставити штучний клапан. Після цього чоловік далі буде жити повноцінне життя, як його однолітки без такої проблеми. Операцію запланували на осінь. Та й таке… Життя…, - говорила дівчина у липні цього року. - В мене передчуття, що все у нього буде добре. І він переживе ще всіх нас. І в нас ще буде донечка. Не вірю в погане".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували