Лайм

Олег Собчук з гурту "Скай" зі скандалом розлучається з дружиною після 20 років шлюбу

Колишня обраниця зірки поділилася несподіваними деталями

Лідер рок-гурту "Скай" Олег Собчук, який раніше висловлювався про нові правила виїзду артистів за кордон, розлучається зі своєю дружиною Марією. Пара була в офіційному шлюбі більше 20 років і має двох дітей.

Колишня обраниця музиканта у соцмережах озвучила несподівані деталі. Зокрема, вона натякнула на причину розставання, заявивши про токсичний характер їхніх відносин. Більше того, жінка опублікувала листування з чоловіком, у якому він називає її "невдячним створінням" та погрожує забрати майно.

Читайте також: ЗМІ вчергове повідомили про розлучення Потапа і Насті Каменських: що відомо.

Фото: instagram.com/sob4ukmari

"20 років стажу моїх токсичних стосунків. Дякую менталочці, що вона в мене така сильна. На жаль, зараз це проектується на дітей", - написала Марія в Instagram-stories.

Пізніше екс-кохана виконавця оприлюднила скриншот переписки з Собчуком. Так, можна побачити, що подружжя обговорювало питання спільно нажитого майна. "Невдячне створіння…Немає ані бажання, ані часу везти з тобою ці суперечки. По тобі все ясно давно. Доказувати нічого я тобі не збираюся, треба швидше розлучитися", - написав Олег Собчук.

Марія зауважила, що" таким чином реагує аб'юзер, коли чує правду про себе". "Зараз я щаслива і пишаюся собою! Нікому більше не дозволю так із собою поводитися. Ця жінка на фото намагається прийти до себе, любити себе, а не чекати підтвердження, що я заслуговую на любов і добро", - також додала жінка.

Читайте на тему: ЗМІ повідомили про розлучення нардепа Миколи Тищенка з блогеркою Аллою Барановською: що відомо.

Фото: instagram.com/sob4ukmari

Нагадаємо, зіркове подружжя було у законних стосунках понад 20 років. За цей тривалий період вони не раз зіштовхувалися з сімейними кризами та конфліктами, про що час від часу згадував фронтмен гурту "Скай" у своїх інтерв'ю та коментарях ЗМІ. Колишні закохані виховують двох дітей: доньку Тетяну (2003 р. н.) та сина Арсена (2009 р. н.).

Олег Собчук з дружиною та дітьмиФото: instagram.com/sob4ukmari

  • Тим часом Надія Матвєєва поділилася, як береже кохання у стосунках із чоловіком, який на 20 років молодше.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil