Лайм

ЗМІ повідомили про розлучення нардепа Миколи Тищенка з блогеркою Аллою Барановською: що відомо

Пара виховує сина, який народився у 2017-му

Народний депутат України Микола Тищенко розлучається зі своєю дружиною Аллою Барановською, з якою був офіційному шлюбі останні 7 років. У листопаді колишні закохані подали відповідну заяву до Оболонського районного суду Києва. Вже відкрито провадження стосовно цього питання.

Така інформація опублікована на порталі Судової влади України. 14 листопада екс-пара подала заяву до суду, а вже 20 листопада розпочалися судові процеси щодо розлучення зіркового подружжя, передає Bihus.Info.

Читайте також: Гуморист "Кварталу" Юрій Великий випустив пародію на Тищенка в Таїланді: відео.

Фото: instagram.com/allabonya

Тищенко та Барановська одружилися у 2016 році. Наступного року у подружжя народився син Давид, яку якому нині шість років. У минулому дружина народного депутата активно ділилася подробицями особистого життя у соцмережах, проте на початку 2023-го перестала настільки активно говорити про особисте. Тоді під час спілкування зі своїми підписниками у соцмережах написала наступне: “Ми разом, наші стосунки стали тільки міцніше, зараз, як багато українських сімей, пристосовуємося до нового життя, наш тато не може бути з нами часто через роботу, але ми цінуємо кожну мить разом”.

Фото: instagram.com/allabonya

У травні Барановська привітала свого обранця з днем народження, а також опублікувала спільне фото із ним. Більше того, у Instagram жінка зізнавалася, що навіть задумувалася над другою дитиною, проте вони з чоловіком вирішили поки не поспішати з цим питанням. "Ми з чоловіком дуже хочемо ще діток, але я чесно не готова зараз взагалі. Інколи жалкую, що не народила одразу другу дитину, бо зараз складний час, щоб брати відповідальність за нове життя. Все буде, але трохи згодом, і вже малий хоче двох братів", - писала тоді Барановська.

Фото: instagram.com/allabonya

Читайте на тему: Текст по-дебільному написано: у мережі висміяли гнівний пост Тищенка на адресу журналістів.

Нагадаємо, Тищенко був обраний депутатом від партії "Слуга народу" у 2019 році. До приходу у політику він був відомий публіці, як власник мережі закладів харчування "Наша карта" (ресторани "Велюр", "Рішельє", "ТургєнєФ", "Сейф", "Три вилки", Coin, W Lunch, пляжний комплекс Olmeca Plage, бар "Фаренгейт"), а також як телеведучий та шоумен.

Барановська у минулому – модель, а нині є власницею мережі салонів краси Clipse. Перед тим як йти в політику, Тищенко переоформив частину свого ресторанного бізнесу саме на неї. Наразі Барановський належить близько 74,5% у ТОВ “Світ ЛТД” (ресторан “Сейф”) і 30% у ТОВ “ВКФ "Римід" ("Велюр").

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків