Лайм

ЗМІ вчергове повідомили про розлучення Потапа і Насті Каменських: що відомо

Пара зіграла весілля у 2019 році

У мережі вже не один місяць пліткують про ймовірне розставання Потапа та Каменських. Однією з основних причин для цього слугують скандальні заяви колишньої підопічної репера, яка звинуватила його в інтимних пропозиціях. На тлі цієї ситуації і продюсер, і Каменських, які раніше виступали у дуеті, робили не одну заяву та говорили, що у їхніх стосунках все гаразд.

Проте такі твердження не надто допомагають, адже люди і далі продовжують підозрювати, що у відносинах зіркового подружжя щось не так. Цього разу про стосунки Потапа і Насті висловився радіоведучий Артур Адамов. Так, в ефірі радіо "Люкс ФМ" він сказав, що Каменських та Потапенко вже давно не разом і найближчим часом збираються публічно оголосити про розрив.

Читайте також: Ганьба нашої країни: Приходько висловилася про Потапа та його вчинки під час війни.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Потап і Настя – вони розлучилися. Він саме зараз живе за кордоном. Настя тусується в Україні. Із собачкою по лісу гуляє, я бачив її сторіз. Я просто не можу зрозуміти, чому це вона в Україні? Вони ж разом від'їжджали? І ось саме зараз говорять такі чутки, що тиждень через тиждень вони вже оголосять, що вони – "пока", - висловився про це Адамов.

Інший ведучий, Євгеній Фешак, додав, що попросив перевірити "спеціальних людей" припущення на рахунок того, що пара дійсно розсталася. З його слів, закохані нібито досі офіційно перебувають у шлюбі.

Навесні цього року колишня підопічна Олексія Потапенка, співачка GIP C, звинуватила його в інтимних пропозиціях в обмін на кар'єру. Скандальні заяви призвели до того, що шанувальники почали пропускати, ніби Каменських пішла від чоловіка через його невірність. Сам Потап у соцмережах заявляв, що подібні звинувачення на його адресу "є лише фейком" і правди тут не варто шукати.

Також про можливе розлучення Потапа і Насті говорив блогер Богдан Беспалов. Він заявляв, що артистка покинула обранця через його чергову зраду з дівчиною з їхнього близького оточення. Чоловік зауважив, що дізнався цю інформацію з власних джерел.

"Потап вчергове зрадив Анастасію з людиною з їхнього спільного кола. Ця людина була досить близькою до Каменських. Відповідно, Анастасія цього разу не змогла пробачити, адже до цього вона абсолютно знала про всі погрішності Потапа поза шлюбом, і була готова з цим миритися. Адже там просто комерційний шлюб на вигідних умовах, у якому немає цього кохання. Домовилися розійтися по-тихому, щоб ніхто не знав", - казав Беспалов.

Читайте на тему: Караван іде, собаки гавкають: Потап зачитав реп про скандали, які зіпсували його репутацію.

Фото: instagram.com/kamenskux

Окрім того чутки, про можливе розставання підтверджував ще і той факт, що пара тривалий час не публікувала спільні фото. Однак закохані поспішили "виправити" ситуацію і зворушливо привітали один одного у соцмережах з днем народження та оприлюднили спільні романтичні кадри. Також наприкінці травня Потап привітав співачку з п'ятою річницею весілля та показав знімки з весільної церемонії, що проходила у Лас-Вегасі.

Потап і Настя Каменських узаконили свої стосунки у травні 2019 року. Вони виступали разом у дуеті "Потап і Настя" з 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го заявили, що їх гурт припиняє свою творчу діяльність, після чого кожен розпочав сольну кар’єру. Також у продюсера є син, який з’явився у період його першого шлюбу з продюсеркою Іриною Горовою.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також