Лайм

Розбіглися ще до війни: Олег Собчук з гурту "Скай" прокоментував розлучення з дружиною

Музикант оприлюднив лаконічний пост на цю тему

Нещодавно стало відомо, що лідер рок-гурту "Скай" Олег Собчук розлучається з дружиною після 20 років у шлюбі. Згодом артист вирішив прокоментувати цю ситуацію та повідомив деякі нові деталі.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці чоловіка у Facebook. У публікації він коротко висловився про розлучення, зокрема написав, що зі своєю обраницею Марією розійшовся ще до початку повномасштабного вторгнення, а у травні цього року пара офіційно розірвала стосунки. Також музикант зазначив, що не буде оголошувати всі причини розриву, однак завірив, що спілкується із дітьми та "виконує умови відповідних договорів".

Читайте також: Не справедливо: Олег Собчук сказав, що думає про нові правила виїзду артистів за кордон.

Фото: facebook.com/oleg.sobchuk

"Я не прихильник виносити на загал особисте, але все ж маю повідомити. Ми з моєю вже колишньою дружиною Марією Собчук розбіглись ще до війни, а від травня цього року ми офіційно розлучені. Надто в подробиці вдаватись не буду і, якщо чесно, не хочу (сподіваюсь, ви розумієте). Все ок. З дітьми все добре. Умови відповідних договорів виконую. Життя продовжується", - йдеться у дописі Собчука.

Про розставання з чоловіком Марія днями повідомила у своєму блозі. Вона натякнула на причину розлучення: заявила, що у їхніх стосунках було місце для аб'юзу та токсичності. Також жінка опублікувала скриншот переписки із артистом, де вони обговорювали питання спільно нажитого майна.

Фото: instagram.com/sob4ukmari

Читайте на тему: Так буває: Анна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення.

Наостанок екс-кохана виконавця зауважила, що наразі "почувається щасливою", а також "пишається собою". Мама двох дітей додала, що "вчиться любити себе", замість того, аби "чекати підтвердження" любові з боку когось іншого:

"Зараз я щаслива і пишаюся собою! Нікому більше не дозволю так із собою поводитися. Ця жінка на фото намагається прийти до себе, любити себе, а не чекати підтвердження, що я заслуговую на любов і добро".

Фото: instagram.com/sob4ukmari

У колишнього зіркового подружжя є двоє спільних дітей: донька Тетяна (2003 рік народження) та син Арсен (2009). Раніше, ще до публічного оголошення про розлучення, Собчук час від часу зізнавався, що неодноразово зіштовхувався з конфліктами та кризами у шлюбі з Марією.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil