Лайм

Старший на 13 років: співачка KOLA зізналася, що зіграла таємне весілля з громадянином Ізраїлю

Зірка не надто активно афішує особисте життя

Українська виконавиця KOLA (справжнє ім’я - Анастасія Прудіус), яка у період повномасштабного вторгнення живе на дві країни, вперше розповіла про свого обранця. Артистка розсекретила, що таємно вийшла заміж за громадянина Ізраїлю, який старше за неї на 13 років.

Детальніше про особисте життя знаменитість розповіла в рамках "Екзамену" Маші Єфросиніній. Зокрема, вона зазначила, що її коханого звати В'ячеслав і він мешкає в Ізраїлі. До цієї країни він переїхав ще у дитинстві. Сам чоловік родом із Дніпра. Він вільно говорить івритом, англійською, а наразі активно вчить українську мову.

Читайте також: Адель вдруге вийшла заміж: що відомо про особисте життя 35-річної співачки.

співачка KOLAФото: instagram.com/kola__official

З майбутнім чоловіком Анастасія познайомилася влітку минулого року. Це сталося під час благодійного концерту співачки в Ізраїлі, де В'ячеслав був одним із організаторів. "Я ніколи не думала, що вийду заміж за іноземця. Я ніколи не шукала іноземця. Я вийшла з витягнутими колінами та в кепці, ридала весь день через війну. Я зовсім не чекала цієї зустрічі", - зізнається KOLA.

Також зірка поділилася, якою була пропозиція руки та серця. Вона не приховує, що освідчення стало для неї справжньою несподіванкою і дівчина зовсім його не чекала. Проте через 5 хвилин після зізнання у коханні відповіла чоловікові омріяне "Так".

"Говорив щось дуже довго. Потім просто відкривається ця коробочка і він запитує, чи буду я його дружиною. Я просто підняла очі, почала нервувати та п'ять хвилин у нас розмова. Пропозиції взагалі не очікувала. Потім за п'ять хвилин підійшов його друг із букетом троянд і тоді уже я сказала так", - пригадує той романтичний момент вона.

Таємне весілля пара зіграла у Празі, і святкування пройшло в колі найрідніших. На святі були присутніми мама та подруга артистки, а також близький друг її обранця.

Читайте на тему: Зі мною на всіх концертах: Ірина Білик показала, як прихильник зробив їй пропозицію просто на сцені.

Анастасія зі своїм чоловікомФото: скриншот

В рамках "Екзамену" Єфросиніна також показала скриншот виконавиці поруч із її обранцем. З опублікованого фото можна побачити Анастасію та чоловіка поруч із нею, який позує спиною до об'єктиву. Відома українка міцно тримає коханого за руку та з посмішкою дивиться в об'єктив. Можна пропустити, що кадр був зроблений під час весільної церемонії пари, оскільки співачка вдягнена у вбрання білого та бірюзового кольорів, а її таємний коханий позує у темно-коричневому костюмі.

Раніше KOLA отримувала пропозицію руки та серця від свого колишнього обранця. З чоловіком, який нині служить у ЗСУ, у неї зіпсувалися стосунки ще на напередодні повномасштабної війни, а після 24 лютого 2022 року їхні взаємини, за словами артистки, вже не можна було врятувати.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності