Лайм

Відома російська ведуча родом з України похвалилася, що її син доєднався до армії окупантів

Жінка заявила, що "пишається" своїм нащадком

Російська телеведуча-пропагандистка Тутта Ларсен, яка є уродженкою Донбасу, повідомила, що її 18-річний син доєднався до армії РФ. Хлопця на ім'я Лука забрали на строкову службу одразу після закінчення школи.

Цією новиною Ларсен поділилася у своєму Telegram-каналі. Розповісти про подальшу долю сина вона вирішила під час спілкування із користувачами, які цікавилися про плани хлопця після школи. На запитання про те, куди планує вступати та чим хоче займатися Лука, Тутта заявила, що днями він "відбув у місця проходження служби".

Читайте також: Чому Таїсія Повалій зрадила Україну: режисер Семен Горов назвав причину.

Син Тутти Ларсен ЛукаФото: t.me/tuttatut

"Ви запитували, як у Луки справи, куди після школи, які плани. Тепер можу доповісти. Сьогодні відбув у місце проходження строкової служби у збройних силах Російської Федерації", - йдеться у пості ведучої. Також вона оприлюднила фото свого нащадка.

Більше того, уродженка Донбасу заявила, що рішення піти на війну проти українців хлопець ухвалив самостійно та навіть відстоював його. "Так, це його вибір і він жорстко його відстоював. Ні, ми прийняли не одразу, але, коли зрозуміли, що все серйозно, підтримали. Так, я вважаю, що це гідне рішення і пишаюся своїм сином", - написала жінка.

Російська телеведуча родом із Донецької області, як вже зазначалося вище. Дитинство та юність пропагандистки пройшли в Макіївці, де вона отримала середню освіту. Після закінчення школи Ларсен подалася до Москви, там вона і закінчила університет. У цьому році в інтерв'ю жінка вихваляла російських воєнкорів та розповідала про те, як захоплюється ними.

Читайте на тему: Культура у нас спільна: зірка "Сватів" Железняк заговорила про "дружбу" між Україною та Росією.

Тутта ЛарсенФото: t.me/tuttatut

Для довідки: Тутта Ларсен - віджей музично-розважального телеканалу "MTV Росія", на якому з 1998-го по 2008-й роки вона вела програми "Каприз", "Поцілунок навиліт", "Адреналін", "20-ка самих-самих", "News Block International", "Молодці", "Звичайне диво", "Секрет успіху".

Окрім Луки, має також доньку Марту та сина Івана, яких народила у другому шлюбі. Лука, як відомо, навчався в православній приватній гімназії при монастирі, а також - у музичній школі за класом фортепіано, ходив на плавання і айкідо.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"