Лайм

Де живе і що говорить про війну співачка Ірина Осауленко - рідна сестра зрадниці Наташі Корольової

у минулому році артистка вперше за довгий час випустила пісню

Ірина Осауленко, більше відома як Руся – співачка, яка була популярною у 90-х роках і давала по кілька концертів на день. Саме її вважають однією із найбільш недооцінених українських артисток. На піку своєї популярності виконавиця різко зникла зі сцени та переїхала до іншої країни. Про життя відомої українки, старшої сестри зрадниці Наташі Корольової – читайте далі на theLime.

Читайте також: Я до неї відношення не маю: син Таїсії Повалій прокоментував виступ матері в РФ на День перемоги.

Родина ПоривайФото: instagram.com/koroleva__ru

Початок кар’єри та популярність

Майбутня зірка української сцени закінчила Київське музичне училище імені Глієра за класом хорового диригування. Її кар'єра почалася на танцювальному майданчику в місті Дагомис, куди вона поїхала відпочивати разом з музикантами гурту "Міраж" та Володимиром Бистряковим (радянський та український композитор). У 1989 році колектив "Міраж" змінює назву на "МідіМ", а його лідер Костянтин Осауленко запрошує Ірину стати солісткою.

Влітку того ж року з'являється самостійний сольний проект "Руся" і дівчина починає виступати під псевдонімом Ірина Бистрик, ставши таким чином однією з перших українських виконавців, чиї пісні почали звучати на танцполах усієї країни. Перші концерти пройшли у Львові, а після цього у Києві був записаний другий студійний альбом.

Далі були випущені ще кілька платівок, а на початку 1991 року Руся дала кілька концертів для української діаспори у Великій Британії.

Фото: instagram.com/russya_music

Читайте на тему: Без світла з минулого року: рідний дядько Волочкової живе під обстрілами в Запорізькій області.

Еміграція до Канади

Того ж року українка разом із чоловіком Костянтином Осауленком вимушено емігрує до Канади, і зробити це родині довелося через діагноз їхнього маленького сина – ДЦП. Вони сподівалися, що там малюкові нададуть необхідну медичну допомогу та допоможуть поставити його на ноги.

Роки боротьби тривали, однак, на жаль, дива не сталося - Вова помер, коли йому було 10 років, у 1999 році. Першою про це дізналася Наташа Корольова, яка саме давала концерт. Тоді їй довелося розповісти трагічну звістку батькам, а також заспівати на заході. Після втрати сина Руся зробила тривалу перерву у творчості.

У 2003 році жінка вдруге стала мамою - народила сина Матвія, якому у 4 роки поставили діагноз аутизм. На щастя, хлопець росте щасливою дитиною, оточений турботою та любов'ю рідних. У 2006 році Ірина народила доньку Софію. Дівчинка, яка на кілька років молодша за свого брата, обожнює Матвія та допомагає батькам у догляді за ним.

Читайте на нашому сайті: Що стало зі співаком-зрадником Мішею Марвіним - рідним братом TAYANNA, який обрав Росію.

Ірина з дітьмиФото: instagram

Де зараз Ірина Осауленко

Вся родина - Ірина з чоловіком та дітьми – вже більше 30 років мешкає у США. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Руся продемонструвала проукраїнську позицію та висловила слова підтримки своїм співвітчизникам. "24-го лютого у нас все помінялося. Хоч я вже 30 років живу в Америці, але ми на телефонах, ми дивимося новини, бо в мене вдома моя тітка, мої браття і їх сини. В нас серце обливається кров’ю… Слава Україні! Слава ЗСУ!" - зазначила вона.

У квітні минулого року виконавиця випустила пісню-колискову, яку присвятила українським дітям, що постраждали від російської агресії. У ролику можна побачити малюків, які вимушені тікати від повномасштабної війни.

У соціальних мережах Осауленко активно висвітлювала російську агресію в Україні та навіть відписалася від чоловіка своєї молодшої сестри Тарзана після того, як він підтримав вторгнення РФ в Україну. Сергій Глушко (справжнє ім'я чоловіка) є затятим путіністом та прихильником кремлівської політики. Свою проросійську позицію обранець Корольової раніше висловлював у Instagram.

Читайте також: Улюблений гурт Путіна "Любе" засипали грошима в РФ: за час війни вони отримали мільйони.

Наташа Корольова також робить вигляд, що в її рідній країні немає ніякої війни. Більше того, вона продовжує виступати у країні-агресорці та брати участь у рашистських концертах на честь перемоги. Після того, як співачка вийшла на сцену у синьо-жовтому костюмі, вона поспішила відхреститися від підтримки Батьківщини та виправдати свій сценічний образ.

"Розпалюють ворожість на рівному місці. Ситуацію висмоктують з пальця, що загострює і без того складну ситуацію. У мене виникло питання: "навіщо?". Багато років у мене пісня про жовті тюльпани, її знають усі. У фінальному номері мої хлопці виходять з атрибутикою. Це не прапор якоїсь країни, це полотно для шоу. Воно навіть не жовте, а зелене. Ну ні, всі прив'язують прапори", – не посоромилася зазначити виконавиця.

Фото: instagram.com/koroleva__ru

  • Тим часом мама відомих сестер Людмила Поривай спершу підтримувала Україну та демонструвала солідарність із співвітчизниками. Проте згодом жінка засвітилася у РФ, де розважалася на російських вечірках. Детальніше - читайте у цьому матеріалі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували