Лайм

Кронпринцеса Швеції Вікторія з чоловіком відвідала українських військових у Британії: фото

Дочка короля Швеції Карла XVI Густава висловила слова підтримки

Кронпринцеса Швеції Вікторія та її чоловік принц Даніель зустрілися з українськими захисниками, які наразі проходять навчання у Великій Британії. Відомо, що наші військові навчаються в рамках операції "Інтерфлекс" під керівництвом шведських інструкторів.

Про візит кронпринцеси та її чоловіка повідомляють у генеральному штабі Збройних Сил України. Зокрема, зазначається, що дочка короля Швеції Карла XVI Густава підтримала українців, які вже другий рік поспіль протистоять повномасштабній російській агресії, теплими словами.

Читайте також: Олена Зеленська у жакеті з аплікацією відвідала бібліотеку ЮНЕСКО: фото.

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

"Її Королівська Високість Кронпринцеса Шведська Вікторія, Герцогиня Вестерготландська і Його Королівська Високість Принц Даніель Шведський, Герцог Вестерготландський відвідали українських військовослужбовців, які проходять підготовку в рамках операції ІНТЕРФЛЕКС на території Великої Британії під керівництвом шведських інструкторів", - йдеться у публікації.

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Читайте на тему: Не тільки Влад Яма: хто з українських зірок постійно живе за кордоном під час війни.

Окрім того, до участі доєдналися також міністр оборони Швеції Пал Джонсон, Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Польщі Стефан Ґуллґрен, військовий аташе Швеції у Великій Британії Пер Аппелквіст, Міністр оборони Великої Британії Ґрант Шаппс і начальник Генерального штабу Великої Британії генерал Патрік Сандерс, командир операції ІНТЕРФЛЕКС полковний Джеймс Турстан.

Разом із кронпринцесою та її чоловіком всі вони мали змогу ознайомитися з деталями підготовки українських захисників. Також присутні поспілкувалися з військовими, в тому числі з командирами рот та взводів, що мають бойовий досвід. Темою їхнього спілкування було повномасштабне вторгнення Росії в та його перебіг на даний момент.

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

"Спадкоємиця шведського престолу висловила слова підтримки українському народу у боротьбі з незаконним вторгненням російських окупаційних сил на територію України, - також йдеться у пості. - Нагадаємо, у листопаді Прем'єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон оголосив про новий фінансовий пакет допомоги для України в розмірі 100 мільйонів крон (8,7 мільйона євро)".

  • У жовтні співачка Мадонна відкрила світове турне з прапором України на плечах: фото і відео.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації