Лайм

Мадонна відкрила світове турне з прапором України на плечах: фото і відео

Артистка продовжує демонструвати свою позицію

Американська виконавиця Мадонна розпочала світове турне The Celebration Tour, і першим в серії заходів став концерт у Лондоні. Зірка вийшла на сцену із прапором України на плечах, висловивши таким чином підтримку Україні.

Поруч зі співачкою стояла танцівниця, на спині якої виднівся напис No War ("Ні війні"). Сама артистка з українським прапором на плечах пройшлася сценою, підняла руку вгору і кілька разів вигукнула: "Немає страху!". Відомо, що захід відбувся 14 жовтня, і відео з події вже з'явилося у соцмережах знаменитості.

Читайте також: Зірка серіалу "Дивні дива" обурився, що Ізраїль підтримують не так активно, як "модну" Україну.

Фото: скриншот

Окрім синьо-жовтого стягу на плечах, 65-річна співачка здивувала публіку вишуканими вбраннями. Так вона продемонструвала кілька образів: сукню червоного кольору з мереживом-корсетом, боді та блискучий комбінезон.

В одному із блоків яскравого шоу Мадонна з'явилася у чорній пишній сукні, яку підкреслила капелюхом від українського дизайнера Руслана Багінського. Українець не залишив поза увагою такий вчинок зірки світового масштабу та у соцмережах подякував їй за підтримку.

"Дякую, Мадонно, за те, що повірила в мене від самого початку, за твою неймовірну підтримку. Майже вісім років разом. Дякую, що зробили мене частиною вашого свята. Це підтримка не тільки мене – це підтримка моєї країни. Наша перемога приходить і через культурну єдність, через відсутність страху. Ваша присутність у моєму житті – найбільша честь. Досі не можу в це повірити", - йдеться у публікації на сторінці марки. Також у пості можна побачити відео з яскравого шоу.

Читайте на тему: Угорський фізик, який отримав Нобелівську премію, віддасть свою нагороду для допомоги Україні.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ruslan Baginskiy (@ruslanbaginskiy_hats)

Нагадаємо, Мадонна - американська співачка, танцівниця, кіноакторка, продюсерка, режисерка, активістка благодійних та правозахисних організацій, феміністка. Найуспішніша артистка в історії музики, світові продажі її альбомів перевищили 300 мільйонів екземплярів.

Знаменитість приїжджала до нашої країни з концертом у серпні 2012-го року. Тоді її захід відвідали близько 31 022 глядачів і глядачок. Після початку повномасштабного російського вторгнення співачка підтримала Україну і засудила дії кремлівської влади. На своїй сторінці в Instagram вона оприлюднила відео бомбардувань мирних українських міст, аби показати світові наслідки російської агресії.

Читайте на нашому сайті: Дякуємо за все тепло: Олена Зеленська звернулася до Кейт Міддлтон, яка підтримала українців.

Мадонна на концерті у Лондоні 14-го жовтняФото: Getty Images

Пізніше артистка повідомила у Twitter, що разом з цифровим художником Beeple готує NFT-роботу "Mother Of Creation", кошти від продажу з яких підуть фундації "Голоси дітей". Остання працює з 2015 року над наданням допомоги жінкам та дітям, що постраждали від війни в Україні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві