Лайм

Радісно все скрінить: екс-дружина Олега Собчука заявила, що він намагається розсварити її з донькою

Жінка поділилася новими скандальними подробицями

Колишня дружина лідера гурту "Скай" Олега Собчука озвучила нові подробиці після новини про розлучення з ним. Так, у соцмережах вона заявила, що артист налаштовує їхню дочку, 20-річну Тетяну, проти неї.

В якості підтвердження Марія Собчук опублікувала скріншот, де можна побачити негативні висловлювання користувачів мережі на її адресу. Хейт від юзерів Собчук, за словами Марії, надсилає їхній спільній доньці. Відповідна публікація з'явилася в Instagram-stories жінки.

Читайте також: Так склалося: зірка "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк вперше розповіла про розрив з коханим.

Фото: instagram.com/stories/sob4ukmari

"Що відбувається з жінкою, яка поділилася власним досвідом аб'юзу в родині… Її дружно розпинають привселюдно і дають їй оцінку яка вона. Не знаючи її ані в житті, ані заочно. І це більшість самих же жінок! А мій колишній чоловік радісно все скрінить і надсилає це нашій доньці. Повторюючи без перестану: "вона сама винна, бачиш, яка вона хєрова?" Тобто нічого нового, тобто це ще один нікчемний доказ того, ким ти являєшся насправді", - зазначила колишня обраниця музиканта.

Раніше Марія також оприлюднювала скрін листування з Собчуком, де вони обговорювали питання розподілу спільно нажитого майна. У тому листуванні виконавець називав свою екс-кохану "невдячним створінням", а також погрожував забрати майно. "Невдячне створіння…Немає ані бажання, ані часу везти з тобою ці суперечки. По тобі все ясно давно. Доказувати нічого я тобі не збираюся, треба швидше розлучитися", - йшлося в одному з повідомлень Олега.

Фото: instagram.com/stories/sob4ukmari

Читайте на тему: Так буває: Анна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення.

Про розлучення з зі співаком Марія повідомила нещодавно, натякнувши на причину. Вона заявила, що їхні стосунки були токсичними та аб'юзивними. Пізніше Собчук і сам прокоментував розставання з матір'ю своїх дітей та сказв, що вони розірвали стосунки на законному рівні ще у травні цього року, а розбіглися - ще до початку повномасштабної війни.

"Я не прихильник виносити на загал особисте, але все ж маю повідомити. Ми з моєю вже колишньою дружиною Марією Собчук розбіглись ще до війни, а від травня цього року ми офіційно розлучені. Надто в подробиці вдаватись не буду і, якщо чесно, не хочу (сподіваюсь, ви розумієте). Все ок. З дітьми все добре. Умови відповідних договорів виконую. Життя продовжується", - писав артист.

Олег Собчук і його колишня дружинаФото: instagram.com/sob4ukmari

Разом пара була понад 20 років. У них є двоє спільних дітей: донька Тетяна, про яку вже згадувалося вище, та син Арсен (2009-го року народження).

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil