Лайм

Нове життя: Лілія Ребрик оголосила про третю вагітність і показала зворушливі фото з родиною

Підписники привітали пару з гарною звісткою

Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик здивувала шанувальників радісною новиною. У соцмережах вона повідомила, що невдовзі втретє стане мамою.

"Жити життя. Любити життя. Носити під серцем — життя. Нове життя!" - написала знаменитість на своїй сторінці в Instagram, а також оприлюднила серію зворушливих сімейних кадрів. На опублікованих фото 42-річна жінка позувала з чоловіком та двома доньками. Всі виглядали щасливими та постали на світлинах з посмішками.

Читайте також: Як летить час: Лілія Ребрик в день народження старшої доньки показала зворушливі архівні кадри.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Ребрик обрала для родинної фотосесії бежеву сукні вільного крою, яка підкреслила її животик, а також взуття на низькому ходу. На одному із фото обранець знаменитості, танцівник Андрій Дикий, підняв Лілію та ніжно поцілував її в животик.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

У коментарях колеги та шанувальники пораділи за родину та продовжують вітати їх із радісною звісткою. Також чимало користувачів мережі зазначили, що вагітність пасує Ребрик. Ось деякі коментарі людей на цю тему:

"Найщиріші вітання багатодітній родині", "Це таке щастя - носити нове життя під серцем! Обіймаю! Насолоди від кожного дня. Бережіть себе", "Чудові новини в цей непростий час", "Від усього серця вітаю! Це найкраще, що може бути! Бережи вас Господь! І як же тобі пасує".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Читайте на тему: 37-річна Ліндсі Лохан показала фігуру після нещодавніх пологів: фото.

Як відомо, Лілія разом із своїм чоловіком виховують двох доньок: Діана народилася у 2012-му році, а у 2018-му сім'я стала батьками вдруге - у них народилася донька Поліна. Самі закохані пішли під вінець у 2011-му році. У тому ж році Ребрик брала участь у "Танцях з зірками", де танцювала у парі з Андрієм Диким. Саме після закінчення проекту у них зв'язалися романтичні стосунки.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, Лілія Ребрик - українська акторка та ведуча. До акторської та кар'єри ведучої займалася художньою гімнастикою та навіть отримала звання Майстриня спорту. Окрім того, у юності Лілія закінчила музичну школу за класом фортепіано.

У 2006 році стала ведучою "Прогнозу погоди" на каналі СТБ. З 2008 по 2016 роки була ведучою проекту "Танцюють всі". У січні 2009 року зірка на цьому ж телеканалі вела шоу "Неймовірні історії кохання". З 2017 по 2022 рік була ведучою програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна". Наразі перейшла працювати на канал "Дім", де веде програму "Ранок вдома".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні

Астролог Влад Росс прогнозує припинення бойових дій в грудні 2024 року, а кінець війни у 2025 році

Життя вже не буде колишнім: кому пощастить після повні у червні

Повня у червні відбулася у день літнього сонцестояння. Ця подія принесла успіх трьом знакам Зодіаку

Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни

Старець Геронтій отримав видіння про переможні битви на полі бою, поразку Росії і повернення захоплених ворогом територій