Лайм

Сестра Софії Ротару розповіла, де живе співачка під час війни разом зі своїм сином Русланом

Рідна людина зірки озвучила деякі подробиці

Співачка Софія Ротару, яка нещодавно вшанувала пам'ять чоловіка у річницю його смерті, мешкає у будинку під Києвом. Відомо, що артистка є власницею нерухомості в елітному селищі П'ятихатки, куди вона перебралася на постійне місце проживання після анексії РФ Криму.

Про місцезнаходження виконавиці у коментарі виданню OBOZREVATEL розповіла сестра Ротару Ауріка. Жінка спростувала чутки на рахунок того, що її рідна людина у період повномасштабної війни живе у США чи Італії. Раніше подібна інформація з'являлася у мережі, зокрема про це заявляли також російські пропагандистські ЗМІ.

Читайте також: Співала Кадирову українську пісню: репер у ЗСУ Ярмак різко розкритикував Софію Ротару.

Ротару з сином РусланомФото: instagram.com/sofiarotaru.official

Ауріка Михайлівна повідомила, що її сестра разом із сином Русланом Євдокименком мешкає у просторому триповерховому котеджі. "Соня – під Києвом, у своєму будинку, як завжди. Син Руслан – із нею. Так було й раніше – вони живуть там усі разом, як у минулі роки", - розповіла вона.

Крім основного будинку, на території ділянки також розташований будинок для гостей та альтанка. Свою власність Софія Михайлівна показує у соцмережах доволі рідко, лише іноді на її сторінці можна побачити фото квітів на клумбі, які вона виростила сама, а також саму територію двору.

Будинок Софії РотаруФото: strana.ua

Що стосується самої Ауріки, то вона також мешкає у приватному будинку під Києвом. Жінка любить займатися доглядом за квітами, також у неї є чималий город та сад.

Читайте на тему: Онуці Софії Ротару виповнилося 22 роки: як виглядає і де живе Софія Євдокименко.

"З усім цим справляюся сама – виросла в селі, багато вмію та отримую від роботи на землі величезне задоволення. Ще на ділянці багато квітів – теж моїх рук справа. Дуже це люблю. Особливо красиво після зими, коли природа оживає, розпускається. Восени все вже не так. Стає все холоднішим – буде сумно до весни. Але нічого, я дуже люблю і свій будинок – за вдачею я домосідка. Якщо вибирати: сходити кудись на концерт, у кіно чи бути вдома, виберу – останнє", - ділиться вона.

Ротару з родиноюФото: instagram.com/sofiarotaru.official

Нагадаємо, у березні 2022 року сина та онука Софії Ротару затримали під час спроби перетнути кордон України. Чоловіки разом з іншими намагалися переправитися на човні до Молдови. Усі вони були затримані, і якийсь час родичі відомої українки перебували у поліцейському відділку. Подробиці того, як вони опинилися на свободі, досі залишаються невідомими. Пізніше з'явилася інформація про те, що онук Софії Ротару все ж зміг виїхати за кордон, а місце перебування його батька до цього часу залишалося невідомим.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео